Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
A koliki je minimum na ostalim pool-ovima?
Ako bude opravdano pitacu poljaka da smanji minimum. Dobre su sanse da sredim to ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Može i kod poljaka manje od 1 ali onda ima payout fee (ako se ne varam 0.01 eth). Isto je i na ethermine. Na dwarfu isto može da se smanji ispod 1 ali ne znam za fee u tom slučaju.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Erhermine zakon fee na 0.5 eth 0.001 dzabana bitnija je stabilnost nego fee.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Znaci sa Ethermine minimum isplata je 0.5 eth?

Poslednja izmena:
Na Ethermine minimalna isplata je 0.05 eth, ali po mom shvatanju sto se manje isplacuje to je veci fee, mislim da ako se isplacuje 0.1 eth onda fee izadje 1%, sto je mnogo, dok ako se isplacuje 0.5 eth onda je fee 0.2%, sto je ok, nisam 100% siguran u ovo.

Pa ako je fee fiksan i iznosi 0.001 eth, matematika ti je tacna :D

dwarf krade ubica..bar meni ...istu snagu sam stavio na ETH na nanopool i na dwarf pre 4 dana bukvalno u isto vrema..cisto da uporedim ..i evo na dwarf trenutno imam 15% manje ETHa ..nego moram da ostavim do kraja da izmajnuje taj jedan minimalni i onda se ne vracam vise

Ja i dalje mislim da je ethermine najrealniji

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

dwarf krade ubica..bar meni ...istu snagu sam stavio na ETH na nanopool i na dwarf pre 4 dana bukvalno u isto vrema..cisto da uporedim ..i evo na dwarf trenutno imam 15% manje ETHa ..nego moram da ostavim do kraja da izmajnuje taj jedan minimalni i onda se ne vracam vise

Eh posto imas identicnu snagu, taj prebaci na ethermine pa da jos uporedimo nanopool i ethermine pa da znamo sta da radimo :)

Iskreno mrzim da menjam batove :D ..ove imam vec godinu dana a na taj ehtermine nikad nisam majnovao a sa ovim nanopool sam zadovoljan uglavnom

Ethermine najbolji pool zadnji pola godine, nema tu price.

Ethermine najbolji pool zadnji pola godine, nema tu price.
Ethermine bez greske android app odlicna.
Da li ovaj nanopool sam isplacuje siacoin na menjacnicu kad dostigne minimal payout 5000 ?

Poslednja izmena:
Ethermine bez greske android app odlicna.
Da li ovaj nanopool sam isplacuje siacoin na menjacnicu kad dostigne minimal payout 5000 ?

mozes da skines taj minimal na 2000 mislim da je najnize. Moras svakom workeru da dodas kao opcioni parametar svoj email, ili je tako neka fora.

Zbog cega je bolji od dwarfa?

Bolji stabilniji u konacnici testiran i jedan i drugi uporedo istom snagom i ethermine za neki procenat vise daje, luck na ethermine u prosjeku je iznad dwarfpoola, kad se test zavrsio jednostavno dobio sam rezultat da je ethermine bolji.

Dosta sam puta pisao vec o tome jednostavno ko zeli da se uvjeri stavi istu snagu i na jedan i drugi pool i vidice rezultat 10-15dana pustis i vidis realnost.

mozes da skines taj minimal na 2000 mislim da je najnize. Moras svakom workeru da dodas kao opcioni parametar svoj email, ili je tako neka fora.
Dodao sam ime workera i email redovno mi je stizao mail kad je worker offline imam 5018 sia a pise da je minimal payout 5000. Na poolu samo pise da je several time a day payout od jutros nista nije prebaceno na adresu na menjacnici u pitanju je polinex.

Mozda je kod njih noc pise several times a day :-D

Da li ko kopa na ovom polu siu, uzgred presao sam na siamining tamo je hiljadarka minimal.

Bolji stabilniji u konacnici testiran i jedan i drugi uporedo istom snagom i ethermine za neki procenat vise daje, luck na ethermine u prosjeku je iznad dwarfpoola, kad se test zavrsio jednostavno dobio sam rezultat da je ethermine bolji.

Dosta sam puta pisao vec o tome jednostavno ko zeli da se uvjeri stavi istu snagu i na jedan i drugi pool i vidice rezultat 10-15dana pustis i vidis realnost.

hmm probacu iduce nedelje raspodeliti snagu. Od samog pocetka sam na dwarfu i nisam imao problema ali nisam nikad merio tako kao ti. Thx for advice :wave:

Naravno, pratiš diff, pratiš calc, pratiš svoju zaradu. Staviš na papir i dobiješ tačno sve. Vojkan i ja smo poredili i obojica smo došli do istih zakljčaka... Dwarfpool krade, ethermine isto, ispada da coinotron najbolje daje, iako sajt nije najprecizniji i statistika nije uvek skroz tačna, važan je krajnji rezultat koliko eth imaš u wallet...

ja unesem avg hash unesem pool luck avg diff i ethermine mi tacno tako daje, dok to nije bilo na dwarfpoolu, ali svakako savjet svima istu snagu pa i 7 dana je dovoljno pa onda ce vam sve biti jasnije.

Pitanje. Zaradio sam prvi novcic i pool ga je poslao na poloniex jos nocas ali njega tamo nema jos uvek. Vise je od 1 etc koliko prihvata pa me zanima sta se radi kad se desi tako nesto ?

Currently Poloniex seems to be having issues crediting Ether deposits. If you are missing a payout and use a Poloniex wallet please contact Poloniex support directly.
Koliko treba cekati posto ovo pise na poolu . Znam da su ovo pocetnicke informacije ali hocu da razradim sistem da kasnije ne bih imao problema. Odaberem drugu
menjacnicu itd, dok je jos uvek pocetak :) hvala svima bas pomazete na raznim temama za pocetnike

Nazad
Vrh Dno