Ne razumem mesec dana da registruje sta mu je pool poslao? Za mesec dana moze zemlja da nestane
Poenta je da nadjem menjacnicu koja radi normalno tj koliko toliko standardno bez velikih problema jer me bas mrzi da se premestam levo desno.
Poloniex sam uzeo za pocetak pa ako je ok ostacu tu. Samo me zanimaju iskustva ljudi koji to vec rade duze vreme pa da ukapiram sta je standard i to prihvatim![]()
Ethermine bez greske android app odlicna.
Da li ovaj nanopool sam isplacuje siacoin na menjacnicu kad dostigne minimal payout 5000 ?
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Razmisljam da uzmem 4-5 kartica. Kako su cene skupljih otisle u nebo, odluka je pala na RX560. Koliko vidim sa 4 se moze izvuci i preko 50MH/s sto je odlicno, za te pare.
Pitanje je sad :
Cena RX560 2GB je oko 115E
Cena RX560 4GB je oko 155E
Da li ima razlike u rudarenju, pokusao sam sa mojom starom HD 7850 1GB i kaze nema dovoljno VRAM-a.
Da li ce u perspektivi (ili je vec sad?) 2GB za eth mining biti nedovoljno?
Mislim da je bezveze uzimati 560 karte jer u tom slucaju ti treba maltene sve duplo sto ce reci dva riga sa po 6kom da sastavis kako bi imao ekvivalent jednom krstenom rigu sa 5 karti rx570 recimo.
Mislim da ti je bolje resenje trenutno da ides bar na nv 1060
2gb karte ja ne bih uzimao sada, ako nista dugo bar zbog neke budicnosti.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari