Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Bas me ovo sve cudi, ne zelim da urocim ETH ali diff ide nagore cena ide nagore, evo na cex.io skoro 300 USD. Secam se 2013 sa bitcoinom diff ide nagore ali cena je stala i oko mesec, dva je bila zarada, a i ono sto smo zaradili izgubili smo na mtgox. Ne znam samo koliko ce izdrzati ETH. Razumem zasto ljude kupuju karte sve sto ima i kopaju.
Logikom da male rudare nece izdrzati je dvostrana.
Primer ako dodze da bude neisplatlivo i udjesh u minus, ako imas jedan majning rig od 5-6 karta struja ce biti nekade oko 50 eur, sto i nije bas neka suma velika i mozes to mjesecno da trpis. Ali one ko imaju oko 100 karta struja ce im biti oko 400-700 i vise, oko 800 eur je puno para na mesec da mozes izdrzati. Ja bi bio vise zabrinut ako imam preko 100 karte nego li ako imam 6 karte. Naravno sa 100 karte u ovaj period si milioner :D

Kakvo vam je stanje na Dwarf-u ko kopa tamo? Ne pokazuje serove, sad' nema ni precalculated... Kao da su iskljuceni rigovi... A bacaju serove i rade normalno..

Kakvo vam je stanje na Dwarf-u ko kopa tamo? Ne pokazuje serove, sad' nema ni precalculated... Kao da su iskljuceni rigovi... A bacaju serove i rade normalno..

Bilo je toga i ranije pa ti uracunaju naknadno. Ali ako ovako nastave morace da se meja pool.

To je standardno za dwarf svaki drugi dan pukne statistika.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

I meni isto na dwarfu.Miner baca serove ali na dwarfu sipak.Vidim da mi clymore ne kopa dcr. Jel ima jos neko problem sa dual miningom??Moze li se nesto drugo kopati na dualu??

U dualu mozes recimo Sia

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ok. Hvala. Moracu malo da istrazim. Jel bach slican kao za dcr???

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0xce4d0085fcb0.............. -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal hogar.hogar -dpsw x

Za sia:

...... -dpool stratum+tcp://siamining.com:7777 -dwal tvojaAdresaWallet.imeZaRig

Ok. Hvala. Moracu malo da istrazim. Jel bach slican kao za dcr???

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0xce4d0085fcb0.............. -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal hogar.hogar -dpsw x

E sad videh da je supernova promenila port.Nije vise 2252 vec 3252. Medjutim na dwarfu mi i dalje ne baca.

P.S: ShonE hvala na pomoci:)

U dualu mi daje dosta manje za ETH, oko 25 max

Promeni dcri sa +- na tast.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

sapphire 470/8Gb Samsung 1100/2050 28MH ETH, 420 DCR. 28.8 sam dobijao u solo modu.

Jel to OK?

Meni 480 8gb nitro daju u dualu 28.8mh eth i 485 sia
U solo sam imao 29.3

Poslednja izmena:
Safiiri 480 8gb. Mikroni. 29.8 solo

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Nitro+ 470 4GB u dualu sa dcr 27.8MHs i 580 dcr.

Situacija od sinoć, miner radio. Kraduckaju, kraduckaju...
611c6140376f6a2002d652bbe9bfaa43.jpg

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Onaj "ratio" sto se menja na +/- mi je na 21, tu mi je najbolji balans, memorija na 1950, takt na 1100MHz, napon je bio oko 900mV.

Ugasio sam, odustao od majninga :D

Poenta je u ratio podesavanju. Naci najbolji balans. dcri je u dualu kod rx karti obicno u rasponu 10-25 na osnovu onoga sto ljudi stavljaju.
Kod rx 470 karti koristi i asm 2, dok je kod rx480/580 bolji asm 1, bar se meni tako manifestuje.
Clymore 9.3 ili noviji.

Offtopic(mozda), ali zna li neko nesto vise o EOSu? Navodno ce biti nova kriptovaluta i dosta je spominju u kontekstu sa Eterom.

Pa ja sam lepo pisao da je trenutno najisptivije uzeti 8x rx560 i sklopiti rig, znaci preko 100mh zagarantovano a potrosnja smesna

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima li ko ideju sta se desava od starijih rudara sa vrednostima eth. Ovo je prebrz rast pa sta nas ceka dalje :)

Da li je OK da 1070 na 2075/9200 @1.05V daje ~31.5 MH/s? Kopa tako već dva dana bez problema.

Nazad
Vrh Dno