vlavot
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2017
- Poena
- 70
Bas me ovo sve cudi, ne zelim da urocim ETH ali diff ide nagore cena ide nagore, evo na cex.io skoro 300 USD. Secam se 2013 sa bitcoinom diff ide nagore ali cena je stala i oko mesec, dva je bila zarada, a i ono sto smo zaradili izgubili smo na mtgox. Ne znam samo koliko ce izdrzati ETH. Razumem zasto ljude kupuju karte sve sto ima i kopaju.
Logikom da male rudare nece izdrzati je dvostrana.
Primer ako dodze da bude neisplatlivo i udjesh u minus, ako imas jedan majning rig od 5-6 karta struja ce biti nekade oko 50 eur, sto i nije bas neka suma velika i mozes to mjesecno da trpis. Ali one ko imaju oko 100 karta struja ce im biti oko 400-700 i vise, oko 800 eur je puno para na mesec da mozes izdrzati. Ja bi bio vise zabrinut ako imam preko 100 karte nego li ako imam 6 karte. Naravno sa 100 karte u ovaj period si milioner
Logikom da male rudare nece izdrzati je dvostrana.
Primer ako dodze da bude neisplatlivo i udjesh u minus, ako imas jedan majning rig od 5-6 karta struja ce biti nekade oko 50 eur, sto i nije bas neka suma velika i mozes to mjesecno da trpis. Ali one ko imaju oko 100 karta struja ce im biti oko 400-700 i vise, oko 800 eur je puno para na mesec da mozes izdrzati. Ja bi bio vise zabrinut ako imam preko 100 karte nego li ako imam 6 karte. Naravno sa 100 karte u ovaj period si milioner