Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Dwarf je RBPPS, koji su jos sem njega?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Za nedelju dana ide to preko 70.

History repeating :-D btc, ftc, lct, cointelect itd. Samo sad ima dosta posla za graficke tj dosta coina dok je btc visok videcemo dalje.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Untitled.png

Jel zna neko sto mi average linija(narandzasta) ide ovako gore dole, do pre neki dan je bila ravna stalno ?

I meni je tako...

Verovatno sad prosek izvlači češće. Tj ranije je prosek bio na 6h,a sad su ga smanjili na 30min, pa imaš veće oscilacije

Jel svima 5-10% posto average hash manji od reported? Tipa meno je reported 117, average je oko 110.

Da li se isplati uzeti gotov rig za ETH? Primer
S obzirom da nemam ni vremena od posla niti bi to znao sve to da podesim.
Novac i prostor nije problem. Jednostavno trazim nesto pametno u sta da ulozim novac.
Drugar iz USA bi mi pomogao oko setup i problema, plus naravno ova tema i forum.

Nije mi jasno zasto ljudi prodaju svoje rigove ako je to toliko profitabilno?
Zbog upgrade-a?

Poslednja izmena:
Da li se isplati uzeti gotov rig za ETH? Primer
S obzirom da nemam ni vremena od posla niti bi to znao sve to da podesim.
Novac i prostor nije problem. Jednostavno trazim nesto pametno u sta da ulozim novac.
Drugar iz USA bi mi pomogao oko setup i problema, plus naravno ova tema i forum.

Nije mi jasno zasto ljudi prodaju svoje rigove ako je to toliko profitabilno?
Zbog upgrade-a?
Meni nije jasno zasto ljudi kace oglase za robu koju nemaju niti mogubda nabave. Bilo koji oglas da pozoves dobices isti odgovor - nema trenutno.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Onako zezaju nas iz dosade xD....

Isplati se uzeti gotov rig sa odredjenim Amd kartama za Eth.

Kako ti nije jasno zasto prodaju rigove pa zbog zarade na tim istim rigovima.

Meni nije jasno zasto ljudi kace oglase za robu koju nemaju niti mogubda nabave. Bilo koji oglas da pozoves dobices isti odgovor - nema trenutno.

Naravno da ne mogu da nabave ali i ne moraju.
Covek verovatno vec ima te rigove i racuna da ce da mu kopaju jos mesec dana dok je on vec uzeo pare od tebe.
Za mesec dana ce da padne isplativost ko zna gde, on je zaradio celih 1000 eura na tom rigu plus jos 600e ce da mu izkopa, ja mislim da nema bolje price od toga, zaradis 1600e bez ikakvog rizika za mesec dana po rigu.

Naravno da se ne isplati uzeti u toj situaciji, jedino ako su ti rigovi odmah dostupni pa i tako je po toj ceni bezobrazno skupo.

To ti je ista prica kao sa ASIC-ima, platis pare odmah a dobijes ih za 3 meseca, u medjuvremenu diff ode u pm i nikad ne odplatis taj ASIC.
Prebrzo se ovde desavaju stvari da bi ti cekao 4 nedelje na bilo sta.

Poslednja izmena:
Poz svima. 6 480ki sa Hashrateom od oko 160 mi na poloniex baca jedan eter na svakih 16 17 dana. Citajuci forume(ukljucujuci i ovaj) i nalazeci razne kalkulatore mi se cini da bi trebalo biti ucestalije od toga. Da li problem moze biti pool? Hvala.

može biti pool, probaj coinotron ili dwarf, trebalo bi oko 0.7 ETH da imaš nedeljno po trenutnom diffu

Na dwarfu i jesam.. Razlika izmedju poslednja 2 depozita je 14 dana jos je poslednji depozit iznosio 0.99 etera.

Poslednja izmena:
Raste diff I dwarfpool kraducka u poslednje vreme. Ethermine isto, oko 10% kraduckaju...

Pa moraju malo, stavi se sve na papir i dobije se koliko zakidaju. Dwarfpool to nije radio ranije, posle onih problema sa sajtom i serverima, od tada je krenulo...

Naravno da ne mogu da nabave ali i ne moraju.
Covek verovatno vec ima te rigove i racuna da ce da mu kopaju jos mesec dana dok je on vec uzeo pare od tebe.
Za mesec dana ce da padne isplativost ko zna gde, on je zaradio celih 1000 eura na tom rigu plus jos 600e ce da mu izkopa, ja mislim da nema bolje price od toga, zaradis 1600e bez ikakvog rizika za mesec dana po rigu.

Naravno da se ne isplati uzeti u toj situaciji, jedino ako su ti rigovi odmah dostupni pa i tako je po toj ceni bezobrazno skupo.

To ti je ista prica kao sa ASIC-ima, platis pare odmah a dobijes ih za 3 meseca, u medjuvremenu diff ode u pm i nikad ne odplatis taj ASIC.
Prebrzo se ovde desavaju stvari da bi ti cekao 4 nedelje na bilo sta.
Maksimalno pilicarenje. Ja opremu vec imam i nemam nameru da se sirim ali oglase gledam iz ciste radoznalosti. Mudro zboris, cinjenica je da primetno skace diff, ali je takodje i cinjenica da cena to delimicno prati. Niko nezna sta ce biti sutra. Zato je i poenta da se ulozi onoliko za koliko si spreman da prihvatis gubitak i milina. Uglavnom jako zanimljivo i uzbudljivo desavanje. Brdo ljudi zeli da udje u pricu sada.

Može li jedna pomoć, šta se od kartica trenutno isplati uzeti pošto od ovih koje su preporučene nema ni navidiku. I kakvo je misljenje o ovoj kartici GeForce GTX1060 Asus 6GB DDR5, pošto je u planu da se pored Eth. eventualno kasnije kopa I neka druga valuta.

Sve su sad isplative, samo da potraje ovaj period. I 1060 sad moze lepe pare da ti pravi bez problema. ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dwarft je i ranije imao "problema" onda to oni elegantno priznaju i puste kopanje mjesec dana sa 0% fee.
Problem je što te kradu na diff 400, a daju ti fee 0 na 800 :)

I ethermine krade. Ispada da je coinotron najbolji. Jeste da je sajt loš...

Nanopool je ok,

Sent from my iPhone using Tapatalk

i onda vam ja kazem da je alpereum najbolji, jos ima fee 0% , a vi pojma nemate koji je to pool :D :D

Aha, zato oberu dok majnujes, ili na withdraw fee...svi bi "money for nothing and chicks for free", ali toga nema.

Ne znam jel stavio neko :

Clay Latest version is v9.5:

- fixed issue with PASC, miner could check some nonces twice. Effective hashrate must be a bit higher now.
- improved SIA support for Nicehash, added "mining.extranonce.subscribe" and "client.reconnect" commands support. Effective hashrate must be a bit higher now.
- a few minor bug fixes and improvements.
- EthMan: added ability to enable/disable GPUs remotely (see API.txt for tech details).
- EthMan: added notification for too high fan speed.
- EthMan: several minor bug fixes and improvements.

Nazad
Vrh Dno