Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0xfa4de9d56de4a47b4194f2823673786abcce449d -epsw x -dpool http://dcr.suprnova.cc:9111 -dwal Redhex.my -dpsw x

Gde kucam mog workera za DCR jel ovo Redhex.my se menja ????

a inace jel daje nesto vise kada se kopa samo eth preko tog minera? ako uopste moze da se izvuce veci prosek od 19.5 sa 280x?

meni def 1000/1500, na kompu iz potpisa je islo oko 20.5, od kad sam prebacio na h61 plocu radi oko 19.5... pokusavao sam 15 i 16 catalyst, isto... win10 isti kao na prethodnom kompu.
isto mi daje i coinotron i ethermine

hehe,bilo nekad i 25.
Mislim da ti u medjuvremenu smanjio hash zbog povecanja dag-a.
Bice sv manje i manje.

Malo daju R9 280X na dcr-u ma nista od ovog jos cu nabaciti 15.12 drivere da oprobam jel do toga, ali ako ovako ostane vracam se na staro
Untitled.png

Još mi pravi dagove , pa ne radi punom parom. ETH bi trebalo da cepa 100%, a za ovo ćemo videti, da li se isplati kada se izmeri potrošnja. Ima i mod samo ETH da kopa, a može i da se namesti da ETH kopa malo sporije ,a DRC brže..

edit: Ovo je do yaya, i mislim da se i te kako isplati. Samo da vidim još da li radi ETH u fulu. Evo calc za DCR http://decred-calc.cryptohub.info/

Koliko ti karte daju MHS na DCR sto se tice Eth-a donekle je OK mozda 5% manje ali DCR kod mene R9 280X ne mogu preko 300MHS.. kakvo je kod tebe stanje?

4x280x na dcr daju oko 1.25 gh sto je ok ja mislim to kod tebe

Kolko vidim ovaj miner je klasicna glupost. I kod mene jedna 380 daje DCR 275Mh/s a ETH pada na 18Mh/s. Ništa bolje rezove ne dobijam kad kopam samo ETH takodje.

^^Kako OK jesi pali samo jednu 280x na DCR daće ti jedna 1000 MH/s

Poslednja izmena:
Pa kopas dva coina, dajes 1% claymore-u, trebalo bi da kopas malo vise tako da si u konacnom bilansu bolji. Logicno je da ne moze biti gore iako znam ga sa monera da je imao miner koji je kopao nesto 50% vise samo si njemu davao nesto i izlazilo je manje...nisam siguran ali znam da na kraju nije bilo nista bolje. Ovde opet imas dva komada koji su dobro potencijalni.

Baš sam hteo da napišem to oko XMR-a gde mu je realni procenat bio "malo" veći od teoretskog...da nije bilo "rusa" ostali bi uskraćeni za dobar miner na XMR-u...tako da što se tiče klejmora ja se ne kačim na njega više...

4x280x na dcr daju oko 1.25 gh sto je ok ja mislim to kod tebe

Da da bas sad malo gledam tako je... ovo donese oko 2$, na fee njemu i nesto sto malo manje baca na ethu izgubim 1$ logika kaze na rig sa 4xR9 280x dobije se dnevno 1$ ili 0.25$ po kartici.

Mogu reci nista specijalno s obzirom da dodatno grije kartice i da se moraju naponi pomaknut prema gore, vratio sam se na staro.

Bez rezona. Greješ rigove više da bi dobio ništa. Ugasiš jednu 280x ili u mom primeru jednu 380 i pustiš je da kopa DCR i dobiješ ama baš isti heš i nedaješ ni tih 1%.
Gluposttt.JPG

Koliko ti karte daju MHS na DCR sto se tice Eth-a donekle je OK mozda 5% manje ali DCR kod mene R9 280X ne mogu preko 300MHS.. kakvo je kod tebe stanje?
Isto tako, to je to. Možeš probati sa + i - da povećaš intensity, ali onda pada i hashrate na ETH. Ja sam ovo samo malo isprobao, pa se ipak vratio na staro za sada.

Ma ja znam... za -I+ nista i ja sam se vratio minimalno povecanje za dosta vecu potrosnju i zagrijavanje.

Na dcr nema diranja svima je isti hrate na istim kartama. Nema cimanja jer se na blake algou ne koristi memorija.

Da li i vama polo sporo radi? Ne mogu da postavim order jer nece da mi ucita sell i buy samo stoje prazna polja.

ja se sve nadam da ce da skoci za nekih mesec dana, taman kad se nakupi novcica za jednu kartu :D

12% vise...pa onda se i dalje isplati preci na nicehash x11...

Nema tog novcica,na koji ce se moci preci,kada eth jos malo padne..nema trenutno sta da 'upije' toliku snagu.
Sada krece panic sell novcica,pa zatim grafika..ja npr cekam da se pojave neke dve lepe r9 290,da se igram k'o covek.. :smoke:

Edit:
A i napajanja ce da pršte!:d

Poslednja izmena:
Tek ce biti jeftinog hardvera kad cjena padne ispod 1$ po karti treba samo skupit pare pa nauzimati :D

Vrh Dno