Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Da sad vidim da je cena pala. Šmrc. Dobro te nisam investirao u napajanje i u R9 290.

Kolika je trenutno zarada po jednoj 280x na dnevnom nivou u $?

Jel kopa neko sa sapphire r9 290 trixx? I da li je uspeo neko da spusti napon na istoj? :trust:

Na ethermine.org mi pokazuje da imam 3.5 posto invalid shares... Jel mnogo to?
pise: You should check a worker if it submitted more than 5 invalid shares!
a ja imam 33 / 919 / 3.5%

Pa ako.sa smanjenim.clockom na pr.950/1250 dobijes manji broj losih serova
Problem resen

smanji te clockove , nema potrebe 950/1250 ti je sasvim dovoljno

Probavam pa javljam. Moraju 15.12 drajveri za optimalno iskorišćenje. 270(X) nisu pogodne za dual mod

cek, jel to deli snagu, ili cepa eth punom snagom a ovaj drugi nesto slabije? tako ja skontah....

Skidam i ja... ja mislim da ce morati 8GB sistemskog rama, aj vidicemo sjajna vjest ako uspijemo pokrenuti.

Još mi pravi dagove , pa ne radi punom parom. ETH bi trebalo da cepa 100%, a za ovo ćemo videti, da li se isplati kada se izmeri potrošnja. Ima i mod samo ETH da kopa, a može i da se namesti da ETH kopa malo sporije ,a DRC brže..

edit: Ovo je do yaya, i mislim da se i te kako isplati. Samo da vidim još da li radi ETH u fulu. Evo calc za DCR http://decred-calc.cryptohub.info/

Poslednja izmena:
dcr na bittrex

ala ce ovo da gori kartice :D ?

Sad ce kao scrypt da bude :p
Novajlije pazite napajanja ako ste uzimali knap

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Malo manja bude brzina u dual modu, ali kada se grubo preračuna po trenutnoj situaciji, sa njegovim fee od 2% ispada oko 12-13% više na mesečnom nivou u odnosu kada se kopa samo ETH. Ostaje još potrošnja da se izmeri.

edit: Potrošnja je nekih 10ak posto veća, jer moraju malo i naponi da se koriguju, tipa 600W vs 660W na 4x380

Poslednja izmena:
Ala pada dcr, samo istresanje, na kojim taktovima i koja kartica daje koliko na dcr, za dcr brzina memorije nije bitna samo core clock

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

12% vise...pa onda se i dalje isplati preci na nicehash x11...

Jel mora 15.12 drajver na 15.7 sam i ETH radi ali DCR prvo nisam dobro postavio komandu sa siframa i nije se konektovao a sad kad mislim da sam ubo puca odma miner.?

Poslednja izmena:
tesko , dosta je njih otislo na nice i to je dovelo do pada isplatljivosti x11 za 100% .. sada se ljudi sele ko plimski talas , zapljuskuju alternative , dgb diff je skocio 300 % , blagha panika , izgleda se se ljudima smucio eth , mada njemu diff i dalje drze na 25t i vise , ne planiraju da ga obaraju

edit

ovaj darknet je mozda zanimljiv , al treba naci neki ljudski pool, al moram da priznam da me malo mrzi da se cimam ...

Poslednja izmena:
Pa dcr ce do ujutro da dumpuju tako da ce biti potpuno neisplativo se cimati s ovim.

bas tako i njemu je vec diff otisao gore i pre ovoga + oborili cenu za 50 % .... a sada tek ..

Nazad
Vrh Dno