Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ETH ce ostati drugi novcic i nece se to promeniti...cena nece padati jos puno...kupovati i prodavati je prava stvar!

i meni je nekako nerealno da toliki projekat propadne za nedelju dana... naravno,ne ocekujem od njega da ode u nebesa, ali mislim da nece ni propasti skroz tek tako... padace i skakace jos dugo....

razumem onu srpsku da komsiji crkne krava (mislim tesko ali se trudim da razumem zavisnost je cudo)....ali ovde vazi pravilo da nam svima crkne krava :d samo mracite, iako moram da priznam ,svidja mi se ta ideja da cela srbija igra u 4k sve u fulu :D

Ljudi, bezvezno pitanje , ali jel zna neko kako da prebacim ETH sa coimine.pl na polinex. Kada ukucam PIN dobijem informaciju da nisam upisao account gde treba prebaciti.Ali niti mogu broj ETH koje zelim da prebacim,da promenim, niti da upisem broj novcanika na polinex-u.

cash out.png

Pa na mestu adrese je sivo polje koje se ne moze modifikovati kao ni broj ETH koje zelim da promenim.Mislio sam da ce ukucavanjem PIN-a da se polje otkljuca i da cu moci da upisem ,ali nije

ne mozes tu ali deo koji si isekao ?
imas Payment Address stavi adresu i update acc

Sad su mi zakljucali racun na pola sata!? Hajde videcu za pola sata.Taj deo se odnosi na automatski payout, zar ne?

ne to ti je ACCOUNT DETAILS, malo samo obrati paznju i sve ti je napisano, imas polje za auto payout i pise: Set to '0' for no auto payout. sto ti po defu i stoji

U pravu si.Upisao sam racun, ali i dalje ne mogu da prebacim ETH niti da promenim broj ETH koji zelim da prebacimcash out 2.png

P.S. Znam za racun,)

Poslednja izmena:
razumem onu srpsku da komsiji crkne krava (mislim tesko ali se trudim da razumem zavisnost je cudo)....ali ovde vazi pravilo da nam svima crkne krava :d samo mracite, iako moram da priznam ,svidja mi se ta ideja da cela srbija igra u 4k sve u fulu :D

Mracili,ne mracili to je to..sve se dogadja u ciklusima.Ovo je vec treci veliki ciklus nabavke,pa prodaje opreme..oglasi si se vec polako pune .

tako je, i ko je najbolje prosao? onaj ko je dokupio opremu (oni su prosli ubedljivo najbolje) ili ko je ostao na starom

Iskusni i oni koji veruju u ovaj "pos'o" ce sada da dokupe..uglavnom ce da prodaju i puknu deo para oni koji su videli u ovome brzu lovu.

Najbolje su prosli oni koji su prodavali lopate

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

tako je bilo i prosli put :p
:p nisam mnogo, dve 380 i capio vapora-x 7950 :D nadao sam se da ce bar jos 15 dana da potraje ona isplativost pa da shortujem rudnik :D , al ebi ga pretpostavka je majka svih zaeba

U principu,samo si se zeznuo za tu vapor-ku,a te 380-ice ce sigurno docekati sledeci krug u garanciji.

ma ne brigam, vaporka je jos 1g u garanciji, a i da je stavim na oglase mogao bih da je prodam odmah verovatno, nego cekaj prvo da mi stigne :p

P.S. za admine ovo nije oglas ne prodajem nista, samo konstatujem

Poslednja izmena:
Upravo sam zbog toga i mislio..skoro sve 7950 su vec godinama po rudnicima,menja stvar sto je ova njegova jos uvek u garanciji.

Nisam postovao par dana prognoze da ne bude da mračim ali onaj moj POST od pre par dana se obistinio.
E sad naravno da neće propasti coin. Po meni ovo je Realnost jel da se ne lažemo bilo je too good to be true. Aj dok mi ide ovo gledanje u suljpa da kažem i ovo.

Nekako mi je realno da cena ode čak i na 5$ i ako bi voleo da se zadži i stagnira makar na 7$ bar da isprate moje baba vanglanje. Jednostavno sada sledi mesec dana ili dva neke stagnacije ljudi se češkaju a ono nit gore nit dole. A Pump će se desiti kad budu bile neke ozbiljne Vesti do tada... kokice, trening, bleja idite na posao ko radi ko ne nek bulji u monitor i kraj.:d

@cacanin
Za sada je samo projekat :)

Poslednja izmena:
nesicu, a nisi se pohvalio sa onom karticom sto ne moze da ti stane u kuciste? poceo si da se zaboravljas.. uleteo si u gomile grafika.. najveci si diler hw-a na kp-u :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma koliki god da sam diler ipak sam malo dete za tebe, ti si ipak pro ;)

A ona sto ne moze da stane u kuciste krcka dcr polako bez problema

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

povukao sam pre neki dan sa coinotrona manje od 1 eth, a sada mi automatski povuklo sa ethermine 1eth... u zbiru ima vise od 1.1, zasto poloniex nije registrovao jos uvek?

Vrh Dno