Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.5%
  • Ethermine

Glasovi: 279 46.2%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    604
Da sad vidim da je cena pala. Šmrc. Dobro te nisam investirao u napajanje i u R9 290.

Kolika je trenutno zarada po jednoj 280x na dnevnom nivou u $?

Jel kopa neko sa sapphire r9 290 trixx? I da li je uspeo neko da spusti napon na istoj? :trust:

Na ethermine.org mi pokazuje da imam 3.5 posto invalid shares... Jel mnogo to?
pise: You should check a worker if it submitted more than 5 invalid shares!
a ja imam 33 / 919 / 3.5%

Pa ako.sa smanjenim.clockom na pr.950/1250 dobijes manji broj losih serova
Problem resen

Probavam pa javljam. Moraju 15.12 drajveri za optimalno iskorišćenje. 270(X) nisu pogodne za dual mod

cek, jel to deli snagu, ili cepa eth punom snagom a ovaj drugi nesto slabije? tako ja skontah....

Skidam i ja... ja mislim da ce morati 8GB sistemskog rama, aj vidicemo sjajna vjest ako uspijemo pokrenuti.

Još mi pravi dagove , pa ne radi punom parom. ETH bi trebalo da cepa 100%, a za ovo ćemo videti, da li se isplati kada se izmeri potrošnja. Ima i mod samo ETH da kopa, a može i da se namesti da ETH kopa malo sporije ,a DRC brže..

edit: Ovo je do yaya, i mislim da se i te kako isplati. Samo da vidim još da li radi ETH u fulu. Evo calc za DCR http://decred-calc.cryptohub.info/

Poslednja izmena:
dcr na bittrex

ala ce ovo da gori kartice 😀 ?

Sad ce kao scrypt da bude 😛
Novajlije pazite napajanja ako ste uzimali knap

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Malo manja bude brzina u dual modu, ali kada se grubo preračuna po trenutnoj situaciji, sa njegovim fee od 2% ispada oko 12-13% više na mesečnom nivou u odnosu kada se kopa samo ETH. Ostaje još potrošnja da se izmeri.

edit: Potrošnja je nekih 10ak posto veća, jer moraju malo i naponi da se koriguju, tipa 600W vs 660W na 4x380

Poslednja izmena:
Ala pada dcr, samo istresanje, na kojim taktovima i koja kartica daje koliko na dcr, za dcr brzina memorije nije bitna samo core clock

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Jel mora 15.12 drajver na 15.7 sam i ETH radi ali DCR prvo nisam dobro postavio komandu sa siframa i nije se konektovao a sad kad mislim da sam ubo puca odma miner.?

Poslednja izmena:
tesko , dosta je njih otislo na nice i to je dovelo do pada isplatljivosti x11 za 100% .. sada se ljudi sele ko plimski talas , zapljuskuju alternative , dgb diff je skocio 300 % , blagha panika , izgleda se se ljudima smucio eth , mada njemu diff i dalje drze na 25t i vise , ne planiraju da ga obaraju

edit

ovaj darknet je mozda zanimljiv , al treba naci neki ljudski pool, al moram da priznam da me malo mrzi da se cimam ...

Poslednja izmena:
Pa dcr ce do ujutro da dumpuju tako da ce biti potpuno neisplativo se cimati s ovim.

bas tako i njemu je vec diff otisao gore i pre ovoga + oborili cenu za 50 % .... a sada tek ..

Nazad
Vrh Dno