Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Miner jednom gresi.

onaj osecaj kad kopas u prazno/neprocenljivo
kad se na cryptsy estimate value nemenja,sve pad cene pojede

Rekoh ponor, malo je krace trajalo nego ostali sitovi u poslednje vreme.

Sta god, cekamo sledeci algoritam sa svojim shit coinom :D

I ja taj bottom gledam ali pitanje je da li smem upasti u taj vozic :)

Samo sto sad nema povratak na leo kad ovo propadne.

S' obzirom na to kako pada cijena, do kraja dana ce i EXP biti isplativiji za kopanje od ETH.

Poslednja izmena:
Tu ce se zaustaviti na 230k to je ta isplativost sa exp. Jos malo diff da se izregulise i eto ga

ode ovo u propas sto bi se reklo ...

^^
nego cena konstantno pada... ko je prebacio na vreme prodao je po dobroj ceni, mi ostali smo prosli oskudno ... :S:
2 dana kasnije...
cena divlja , koliko mozemo ocekivati 0.01???
3 dana posle
pade 10%...

edit:
ja prodado sve sto je ostalo od prve prodaje na 0.0812
...
fino grebanje je bilo pre 7-8 dana... na pocetku ... ali i sad ima za ispod nokti ...
Boki opusti se malo pućeš ko dinja :d

Poslednja izmena:
bese jednom blizu do 0.01 ja prodao po masnoj ceni do 0.0081

A ja taman narucio kartice. Nisam ocekivao ovako brz pad s obzirom na hajp. Jedino mi zao sto ne prodadoh sinoc ovo sto mi je ostalo.

Shit kao i svaki shit, ja sam prvu turu prodao po 0.00823, posle samo istovar kako sta pristigne, u svakom slucaju sam daleko bolje prosao nego da sam i jedan dan duze cuvao nego sto treba. Generalno, dobro je to sto smo bezmalo 2 meseca jako lepo iskoristili ovaj novcic, cekamo sad drugi algo, u medjuvremenu stari dobri quark i eto.

I dalje je isplativ za kopanje... ima dovoljno za struju i ostane za kiflu :)

shit kao i mnogi pre njega jednostavan nacin da se otme drugima BTC, ako je ista dobro bio je isplativ za kopanje, oni koji su se igrali na berzi vjerovatno su se opekli ili je bar vecina izgubila.

ja sam manjina iako nisam bas zadovoljan dobitkom...bilo je i gubitaka...bilans je u + :)

svaka cast ko je god uspio i onaj koji nije vjerovatno da mu je bolje da i sada izadje, jednostavno shitina ce da propadne ;) (a mozda sutra ga napumpaju samo male su sanse :d), treba gonit kontru to je zakon :p

svaka cast ko je god uspio i onaj koji nije vjerovatno da mu je bolje da i sada izadje, jednostavno shitina ce da propadne ;) (a mozda sutra ga napumpaju samo male su sanse :d), treba gonit kontru to je zakon :p

Kontru od razuma ili od cega? :)

Nazad
Vrh Dno