Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ma ne prodajem na dnevnom nivou, prodajem cim imam nesto na stanju... nisam ja od onih kojima je sve malo, bio sam naucio lekciju ...

ja trgujem ovde...ne prodajem sto nakopam i lepo sam ispratio do sada ovo vec od prvih dana izlaska na berzu!

to nije novo i daje isto samo na nekim sajtovima je statistika tacnija

meni nesto nece da se konektuje na suprnovu
edit:proradilo je

Poslednja izmena:
Pada isplativost i to brzo ili je ovaj calc nesto zabagovao.

Cijena se za sad i nekako drzi ali diff skace svakodnevno. Kalkulator dobro racuna.

Poslednja izmena:
da iscupamo jos kolko se moze da ce da vidimo sta dalje...

Ne bih rekao ...

65nbpc.png

:d

Ko je skontao, skontao je. :D

Ocekivano...ja izasao na 380 i kupio na 346 pa sada cekam da vidim gde cu sta cu :)

Ja sam usao na 348 :)
Sad da vidimo jesam li pogrijesio ili ne.

Nisi verovatno kao ni ja :) samo necemo se nesto omastiti. Sumnjam u neki grandiozni pump.

I ja cisto sumnjam u neki velik skok mada bitno je samo da se okrece :)
I da se izadje na vrijeme.

Tone ovo kao titanik. Ja stavio jos jedan buy na 310 da se vadim :D

da da pokrivanje gubitka, ja sam vec pokrio malo :)

ispod 300 nece sada biti pametan sta raditi?

Poslednja izmena:
mislite da ce da se odbije u jedno trenu o dno ??? ili se samo nadate ???

sve je nada koja se meri nekako, pa se pretvori u veru i onda ako se desi ocekivano pretvori se u ono...znao sam :)

evo odbija se po 10% svakih sat-dva :)

Nemojte se zavaravati može ovo još mnogo dole (kao i mnogi drugi koje smo kopali)...prosek 1$/24h po karti je veoma isplativo (bar za mene jer ne znam za bolje) u odnosu na druge novčiće, tako da oprezno kod kladj...pardon, trgovine :)

sve je nada koja se meri nekako, pa se pretvori u veru i onda ako se desi ocekivano pretvori se u ono...znao sam :)

evo odbija se po 10% svakih sat-dva :)
Slabo se nesto odbija. Razmisljam da prodam cim dodjem kuci ako mi bude prosao order. Da pokrijem gubitak na predhodnoj kupovini.
"Nije klela majka sina što se kladi, nego što je išao da se vadi". :d
Haha. Sta da ti kazem... navika iz mladjih dana :D

Nemojte se zavaravati može ovo još mnogo dole (kao i mnogi drugi koje smo kopali)...prosek 1$/24h po karti je veoma isplativo (bar za mene jer ne znam za bolje) u odnosu na druge novčiće, tako da oprezno kod kladj...pardon, trgovine :)
Pa bas zato sto je toliko isplativo ti govori da ima lufta i da se prepolovi kao grisinica. Mislim da je velika greska da sada kupujete djubre u nadi da ce skociti. Bacis loptu na beton i posmatras, skoci jednom, drugi put, svaki put sve manje i na kraju ostane da lezi na hladnom betonu ;)
Bolje trgujte s necim drugim, ovo je u silaznoj putanji. Mozda se i trzne neki put ali preveliki vam je rizik. Iskreno, iznenadjujuce dobro se drzao, mnogo duze nego sto sam mislio da ce izdrzati.

mada ko zna , vecinu drzi nekolicina ljudi sa mnogo para i kontrolise mu cenu kako oni hoce

Nazad
Vrh Dno