Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
da...pokrali su mene jer mi nisu isplatili nista ! :( :mad:

jos znaju da sve pogase , mozda su se sami zexnuli ali zexnuli su i druge

To je normlano za sve nove tehnike u alfa fazi razvoja... neko je dobio 3x a neko nista... berza neverujem da se omastila jer joj to nije bio cilj, da su hteli da kradu nikom ne bi poslali 3x vec bi samo nestali

To je i jedan razlog sto na sve poolove pise da ne snose rizik, realno niko nikog ne tera da koristi usluge pool-a, to je solo mining ili mali rizik pa kako kome

Sta se desava sa ctronom, celu noc nije isplatio???

Nije ni meni pustio isplatu iako je davno presao limit koji sam naveo za payout.

Pa receno je vec da eth ima neki problem koji developeri nikako da rese pa zbog toga ima problema sa automatskim isplatama. Da nekome ne bi isplatili 3x a posle drugi da ostanu bez icega poljak to isplacuje rucno ali ***, mora i on nekada da spava.
Ako zelite da sve bude posteno morate da budete strpljivi. Uglavnom, nemate razloga za brigu, coinotron nikada nikoga nije zakinuo pa nece ni sad poceti.

Pa bas tako...ti poolovi koji su aktivni jos od BTC i LTC GPU mininga, kada su imali milione $ u coinima kod sebe i nisu krali, nece sada da postanu lopovi kada su visestruko manji novci u igri...Isto vazi i za menjacnice. Tek ako krene veliki hype i ogromni priliv novca (rast cene) postoji sansa da posten postane neposten preko noci.

Aha, tada pohlepa proradi u ljudima. Mada za coinotron iskreno sumnjam da ce poljak ikada ukrasti jer ima razradjen i profitabilan posao. Setite se samo onog perioda kad je imao 51% snage na scryptu. Samo od prve trojice je uzimao 5000e provizije dnevno a gde su ostali rudari i ostali novcici puta ko zna koliko dana.
Mada, nesto slicno sam pricao i za gox koji je bio u savrsenoj poziciji. Mislio sam da niko ne moze biti tolika ****** da onakav posao upropasti. Na zalost pogresio sam opasno. To je to o cemu student prica, udarile cifre u glavu, neki "polozaj", moc... Za razliku od MK-a poljak nikada nije leteo, pametan momak. Zato mu i hvalim pool stalno. Ako postoji novcic koji zelite na coinotronu ne postoji nijedan opravdan razlog da se kopa negde drugde. To potpisujem!

Da li i vama na suprnovi pokazuje samo poslednje povlačenje sa pool-a (debit_ap)? Juče prikazivalo sve transakcije (automatic payout) a danas samo poslednju :trust:

sve moze :)

a eth pada koliko vidim :) ovo na 370k je beartrap

Poslednja izmena:
Je li isplativiji EXP za kopanje? Nisam jos nista analizirao sto se njega tice.

ovako bi bilo dobro da ostane... ovaj ETH se sad rasteretio sa diffom, pa ga je lepo kopat.. tama se lepo raspodelila snaga sa EXPom.. ako ostane ovako jedno mesec dana, bit ce ZLO dobro
cak i shift da se kopa sa ovom cenom je skroz OK

hmhmhmhm ja sam kupio na pozicijama 350+ sada cekam taj mozda zadnji skok :)

Pa sve slabije skace tako da bi ovo mogli biti poslednji trzaji.

Ne znam, ako gledas sada komplet grafik ima nekog smisla da malo skoci, ako gledas diff koji pada cena ide dole, tu je kit koji se pojavi jednom/dva puta dnevno i malo napumpa volume sa blagim podizanjem cene. To je 2 za skok 1 za pad :) tako da sam ja kupio pa ako ode skocice dobro...ako ne, onda ce da zamre lepo i polako :)

Moja 1 para/cent/fening na temu :)

Ne znam da li je krenuo veći pump ili je trenutni ali na polo neko u komadu kupuje sa po 22-25btc-a...

Poslednja izmena:
Ja prodao sve na 0.00415 jer nezelim da rizikujem kao sa pojedinim alt coinima gde sam izgubio poprilicno...

+1
Koliko iskopam za 24h tako ih prodam, dosta mi je čuvanja raznoraznih altova, pogotovo što je i ovako odlična zarada.

Vrh Dno