Šta je novo?

EPS račun preko neta

Račun za februar 10.700
Račun za mart 10.500 (nema šanse da je toliko bilo i prva sumnja da nisu očitali i da su uzeli neki prosjek ili prethodni račun kao reper)
Račun za april 2.700 (prvi put preko aplikacije 1.maja očitao i poslao slike stanja) - potvrda prethodne stavke.
I sta sada, staako je mart bio mnogo manji od tih 10k kako to ispraviti?

E moj druže. To samo oni znaju, a mi možemo samo da šizimo. Ja već tri godine tražim da mi se provjeri ili zamijeni brojilo za koje su i oni rekli da je zrelo za baždarenje ili zamjenu. Ma nema šanse.

E moj druže. To samo oni znaju, a mi možemo samo da šizimo. Ja već tri godine tražim da mi se provjeri ili zamijeni brojilo za koje su i oni rekli da je zrelo za baždarenje ili zamjenu. Ma nema šanse.
E moje brojilo je na banderi, obarano vise puta, pukla plomba, namesteno je pre 20 godina, mogu da zamislim sta ce biti kada sledeci put ga neko obori i vidi da fali jedna plomba.

(nema šanse da je toliko bilo i prva sumnja da nisu očitali i da su uzeli neki prosjek ili prethodni račun kao reper)
Ne razumem ovo 'sumnja"?

sta ima da sumnjas, pogledas u racun,
pogledas u brojilo
i nema sumnje, jer odmah mozes da vidis o cemu se radi.

izgleda da neki i dalje ne razumeju kako se "cita" struja.

Kod mene na portalu juče stigao račun, poslao sam preko app 3. aprila i sad 1. maja ali iako je monter dolazio da očita 15. aprila prihvatili su stanje koje sam ja slikao

Na mejl jos nisu poslali ali svakako skidam sa app pdf

Nazad
Vrh Dno