A ti stanodavci su od onih "da se vidi štambilj...pusti ti ta čuda od kompjuktera"Imamo stanodavce koji insistiraju da se računi plaćaju u pošti, ne žele da račune plaćamo online preko banke.
Kod mene se vidi uplata od 29.12.Ako si uplatio proslog meseca, ima li te uplate na racunu?
Ziv nisam da cu morati i za to da se cimam. Platih pred kraj godine preko 14k.
Isto 18.dec placeno, prikazano na računu za decembar. Potrošnja 470kwh za decembar, 6900din. Ovo mi je inače i najveća potrošnja do sada (u poslednjih 10ak god minimum).Racun je uvecan ali je i potrosnja povecana.
Vidi se uplata od proslog meseca ( placeno 18.decembra ).
Nije nikada ni postojala aplikacija, samo portal, preko weba dakle.Da li je moguće plaćati račun za struju direktno preko te aplikacije EDB?
Imamo stanodavce koji insistiraju da se računi plaćaju u pošti, ne žele da račune plaćamo online preko banke. Da li ta EDB aplikacija može da pomogne? Mrzi nas da čekamo redove u pošti.
Stanodavac je završio informatiku inače.🙃A ti stanodavci su od onih "da se vidi štambilj...pusti ti ta čuda od kompjuktera"
Srbija, 21 vek...
Stigao uvećan račun - tačno 1 dinar.Jel uvećan?
Bukvalno.'posvećenost EPS-a u održavanju stabilnosti i pružanju podrške svojim potrošačima čak i u vanrednim okolnostima'
Јес', толика брига за потрошаче, пропали су ако народ прескочи плаћање за децембар.
Istekao jePa jel istekao rok koji je hakerska grupa dala EPS-u da plati ? Cini mi se da jeste i da je u pitanju bio rok do 15.01, rekose da ce da objave sve ako ne plate do tada, jesu objavili nesto zna li se?
Ne rade šalteri još uvekJel neko zna kada ce doci ovi za decembar, da li su salteri poceli da rade?
Detelinara isto prošle nedeljeMeni u NS (slana bara kod najlona) je stigao prosle nedelje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari