Šta je novo?

EPS račun preko neta

Ako si uplatio proslog meseca, ima li te uplate na racunu?

Ziv nisam da cu morati i za to da se cimam. Platih pred kraj godine preko 14k.

Da li je moguće plaćati račun za struju direktno preko te aplikacije EDB?

Imamo stanodavce koji insistiraju da se računi plaćaju u pošti, ne žele da račune plaćamo online preko banke. Da li ta EDB aplikacija može da pomogne? Mrzi nas da čekamo redove u pošti.

Šta je to EDB aplikacija ?
kako bi vam ona pomogla da ne plaćate online?

Kod mene cela zgrada 0 kwh vec dva mesecaa izmenjali strujomere na ove za daljinsko ocitavanje u novembru i nisu obelezili koji je od kog stana. Na tel ih nemoguce dobiti. Sad kad za 3-4-5 msseci dobijem racun 50000 i sve u crvenom.....

Racun je uvecan ali je i potrosnja povecana.
Vidi se uplata od proslog meseca ( placeno 18.decembra ).

Jedna kuća, dva brojila, na jednom pre havarije odrađeno da se prima elektronski račun, nema računa, drugo, gde nije stiglo da se klikne, stigao papirni danas

Racun je uvecan ali je i potrosnja povecana.
Vidi se uplata od proslog meseca ( placeno 18.decembra ).
Isto 18.dec placeno, prikazano na računu za decembar. Potrošnja 470kwh za decembar, 6900din. Ovo mi je inače i najveća potrošnja do sada (u poslednjih 10ak god minimum).

Da li je moguće plaćati račun za struju direktno preko te aplikacije EDB?

Imamo stanodavce koji insistiraju da se računi plaćaju u pošti, ne žele da račune plaćamo online preko banke. Da li ta EDB aplikacija može da pomogne? Mrzi nas da čekamo redove u pošti.
Nije nikada ni postojala aplikacija, samo portal, preko weba dakle.
Moglo je da se plati online, to su uveli odnedavno, do tada je bila samo mogucnost da se skine racun ili pregleda, medjutim to je crklo i ne radi vec dva meseca.

A ti stanodavci su od onih "da se vidi štambilj...pusti ti ta čuda od kompjuktera"
Srbija, 21 vek...
Stanodavac je završio informatiku inače.🙃

Ali njegova žena insistira da se plaća u pošti. Inače toliko mrzim čekanje redova da u prodavnicu ne idem češće od jednom u par meseci, u banku odem jednom dvaput godišnje.

Biće i aplikacija. Negde sam video da su imali "tender" za mobilnu aplikaciju, ali mislim da je ovaj ransomware sve poremetio, pa ko zna kada će.

Da li je na kraju ramsomware ili su hakeri hakovali?
daj da se već jednom usaglasimo

Ransomware je od prvog dana. To tabloidi pričaju "akeri, 'akeri".

tako je i glasila prva vest ako se secate. (virus kripto tipa)
posle toga se vest modifikovala, i unapredila

Изгледа да ствари долазе на своје, ово је емаил који је данас стигао, иначе рачун је плаћен на основу папирног, а преко портала није ни радило (хакерски напад). Значи да су подигли онлине портал и повезали емаил сервис, јер ово није могло да стигне без упита у базу података. Ближе објашњено, означио сам ИПС плаћање али нисам платио том опцијом, онда је уследио напад и упит је остао записан тј. евидентиран као неизвршено плаћање рачуна.

'posvećenost EPS-a u održavanju stabilnosti i pružanju podrške svojim potrošačima čak i u vanrednim okolnostima'
Јес', толика брига за потрошаче, пропали су ако народ прескочи плаћање за децембар.
Bukvalno.
Uz ovakvu bahatost u poslovanju, da ne platimo mesec-dva, mogu da stave ključ u bravu, a onda svi mi zajedno sa njima da završimo u srednjem veku.
Kao što sam napisao račun za novembar sam platio pre par dana čim sam ga dobio, platiću i decembar (ako je sve u redu), samo neka ga dostave.

Inače keva mi kaže da su im pre dva meseca menjali brojila u zgradi i da ima situaciju kao @isnogood tj. da brojila uopšte ne mere potrošnju struje ta dva meseca.
Sad strahuje šta će biti i kako će se to rešiti.

Ja sam imao sličnu situaciju sa vodom (tj. čitavom Informatikom - smeće, životna sredina i ostalo), jer od useljenja u novu zgradu jedno tri godine nisu stizali nikakvi računi osim struje i kablovske, ali na kraju su ovi iz Vodovoda bili normalni, mislim da smo platili samo poslednju godinu koja nije bila zastarela i od tada nastavili da plaćamo mesc za mesec sa Informatikom, i to je to.

Jel neko zna kada ce doci ovi za decembar, da li su salteri poceli da rade?

Meni, kao ni ostatku komšiluka novembarski račun nikada nije stigao, a sumnjam da će uopšte.
Nije teško pogoditi koji grad je u pitanju, NS naravno

Takodje mi novembarski racun nije nikada stigao u NS (Podbara). Kumu na Telepu je stigao novembaski.
Za decembarski bice cista lutrija.

Meni u NS (slana bara kod najlona) je stigao prosle nedelje.

Pa jel istekao rok koji je hakerska grupa dala EPS-u da plati ? Cini mi se da jeste i da je u pitanju bio rok do 15.01, rekose da ce da objave sve ako ne plate do tada, jesu objavili nesto zna li se?

Nazad
Vrh Dno