Šta je novo?

EPS račun preko neta

Probao 3 brojila Elektrovojvodine da unesem, sva 3 puta "ne slaže se sa podacima u bazi".

Ajde da razumem za jedno brojilo koje nije radilo ni na starom sajtu, ali ova druga dva su uvek radila kako treba.

Očigledno nije baza ažurirana, tj. povezani svi podaci sa ovim novim portalom ili već kako...

I meni izbacuje "ne slaže se sa podacima u bazi".

inače koristio skoro godinu dana pre toga bez problema.
Znam da su tražili prilikom prve registracije Područje, ED broj, Broj brojila, ali šta im je NAPLATNI BROJ... Da li je to Šifra kupca, i ako jeste što blente tako i ne napišu ...?!

I meni izbacuje "ne slaže se sa podacima u bazi".

inače koristio skoro godinu dana pre toga bez problema.
Znam da su tražili prilikom prve registracije Područje, ED broj, Broj brojila, ali šta im je NAPLATNI BROJ... Da li je to Šifra kupca, i ako jeste što blente tako i ne napišu ...?!
Naplatni broj je isto sto I edb broj, zavisno od dela srbije

Naplatni broj meni isto kao i Ed broj ali opet nema nas u bazi :)

Ajde videćemo danas i ovih dana da li ćemo se ipak pojaviti u bazi.

I naseg brojila ne bi bilo u bazi da ga nije prenela supruga ove godine na nju. Do tada se vodilo na njenog pokojnog dedu, verujem da je tako ostalo morali bi njegov maticni da unosimo

I naseg brojila ne bi bilo u bazi da ga nije prenela supruga ove godine na nju. Do tada se vodilo na njenog pokojnog dedu, verujem da je tako ostalo morali bi njegov maticni da unosimo
Kod mene je ta situacija, na pokojnu prababu se vodi, uneo sam njen maticni broj, ali ne biva, nece. Posao sam mail na 3 adrese ali cisto sumnjam da ce bilo koji da bude procitan, a kamoli odgovoren.

Probah sad, kod mene radi, tj prodje registracija. Bg

Prilozi

• Screenshot_20231101-142622_Chrome.jpg
    Screenshot_20231101-142622_Chrome.jpg
    115.5 KB · Pregleda: 90
Meni je isto prošla, Elektro Vojvodina.
Ne poklapa mi se iznos koji prikaže kada klikneš na račun, one dve strelice dole. Prikaže 4100 i neki dinar, dok kada otvoriš pdf je 4200 i neki dinar koliko je i uplata.
Inače, uvek sam plaćao tako što otvorim račun sa prethodnog portala i IPS skeniranje. Kod RF banke nema provizije za to.
EDIT: jedino mi pada na pamet da je razlika zajdnička potrošnja u zgradi, to je oko 100 i neki dinar obično. Nisam siguran.

Da li je neko uspeo da plati visa karticom na ovom novom portalu?
Dodao sam brojila koja se vode na mene , prikaze tacno stranje, kreita racun, krene placanje, iz banke stigne sigurnosni kodod i na kraju racun nije placen , kaze ne slazu se podaci. Probao dva puta, ista greska.
Ako nesto znaci, trenutno sa van srbije, ako to mozda pravi neku muku za sajt, mada ne bi trebalo.

Ima li neko ovakve probleme?

Update: prošla 2 brojila na Elektrovojvodini. Izgleda da ima veze sa tim da li je u skorije vreme potpisan ugovor, ako nije onda neće da prihvati.

Da li je neko uspeo da plati visa karticom na ovom novom portalu?
Dodao sam brojila koja se vode na mene , prikaze tacno stranje, kreita racun, krene placanje, iz banke stigne sigurnosni kodod i na kraju racun nije placen , kaze ne slazu se podaci. Probao dva puta, ista greska.
Ako nesto znaci, trenutno sa van srbije, ako to mozda pravi neku muku za sajt, mada ne bi trebalo.

Ima li neko ovakve probleme?
Ja ti ne bih preporucio da placas putem portala bar jos neko vreme. ako portal e uprava baguje i odlaze pare u bunar sa ovim sto je danas pusten ne bih rizikovao.
Bolje ebanking tu bar ima trag banka pa mzoe da se ganja

Update: prošla 2 brojila na Elektrovojvodini. Izgleda da ima veze sa tim da li je u skorije vreme potpisan ugovor, ako nije onda neće da prihvati.
Blago tebi :) 'ajde da shvatim za račun koji se vodi na babu pokojnu ali ovaj račun što se vodi na oca ako nije validan šta onda to znači, da svako treba što pre da potpiše novi ugovor sa njima da bi mogao da proverava stanje i sve ostalo što je moglo recimo zadnje tri godine da se proverava :rolleyes: stvarno su čudni, da ne kažem neku drugu stvar.

Ja ti ne bih preporucio da placas putem portala bar jos neko vreme. ako portal e uprava baguje i odlaze pare u bunar sa ovim sto je danas pusten ne bih rizikovao.
Bolje ebanking tu bar ima trag banka pa mzoe da se ganja
Pa, valjda, i ako platiš karticom na portalu, takođe postoji trag plaćanja kod banke?
Ja bih plaćao karticom (kao što plaćam račune MTS i Yettel), ali ne želim da plaćam proviziju, pa ću nastaviti da koristim IPS.
Kao što sam i za Infostan prešao sa kartice na IPS

• Like
Reagovanja: mnt
Uspešno odradih registraciju i prelaz na novi portal. Prvi utisak je da sam mogao i dalje da živim sa starim portalom... Korišćenje onih bliskih nijansi zelene i plave u grafikonima je totalno konfuzno i nepregledno. Ali teško je i očekivati više, ipak je to partijski kadar.

Pa, valjda, i ako platiš karticom na portalu, takođe postoji trag plaćanja kod banke?
Ja bih plaćao karticom (kao što plaćam račune MTS i Yettel), ali ne želim da plaćam proviziju, pa ću nastaviti da koristim IPS.
Kao što sam i za Infostan prešao sa kartice na IPS
Na euprava jok, znam jer sam bacio srecom 1200 dinara u bunar, da idem u NBS u Mup nemam nameru da gubim zivce.

IPS placanje preko inteze i otp se naplacuje a preko rajfajzen ne.

Još samo kad bi dodali prijavu stanja brojila, pošto je prelaskom na novi portal ta opcija izgubljena.

^^Zavisi od paketa računa u banci.

Moze li da se ukljuci automatska dostava na email racuna u pdf formatu? Ne nadjoh tu opciju. Nije pod "mesta isporuke".

P.S. Uspesna registracija i prijava, EDB, nepune dve godine star ugovor.

• Like
Reagovanja: mnt
Saldo nigde ne postoji ili će da se pojavi dug ovde gde sada piše "Hvala što redovno izmirujete..."

Moze li da se ukljuci automatska dostava na email racuna u pdf formatu?

Još uvek ne može, a bilo bi divno da to napokon omoguće. Trebalo je solidno vremena da se ta opcija pojavi i kod Infostan web strane. Ovako još uvek važi da mora lično da se traži u njihovoj poslovnici.

Uspeo da registrujem dva brojila, ali treci nece. Nista se ne desava, niti odbija niti daje neko obavestenje, samo blicne kad kliknem potvrdi :p...
Svi se vode na mene.
Valjda su stali do negde pa ce sutra nastavak unosa..:D

Poslednja izmena:
Ma izgleda da je definitivno ono što je leethium napisao a to je da potpisnici ovih ugovora za garantovano snabdevanje mogu a mi ostali ''smrtnici'' ne što se tiče registrovanja brojila. Oni su navodno pre mesec-dva poslali dva miliona ugovora na adrese korisnika koji nisu potpisnici ovih ugovora a otprilike isto toliko ima potpisanih od ranije. Do maja naredne godine je rok da svi potpišu a oni čija se brojila vode na preminule osobe da izvrše prevod. Kod mene još ništa nije stizalo u vezi istih i stvarno kontam da je to razlog što nema šanse nijedno od dva brojila da mi se registruje na novom portalu.

Kod mene je sve OK, Elekrovojvodina. Nikakav novi ugovor nije potpisan, brojilo prebačeno na novog vlasnika pre 10 godina.

Meni sad izbacuje ovu poruku, a pre skoro godinu dana bez problema sam se registrovao,sa istim naplatnim brojem i JMBG i imao pristup računu ...

GRESKA koju izbacuje da se uneti podatci razlikuju od podataka u bazi.jpg

Nazad
Vrh Dno