Šta je novo?

EPS račun preko neta

Kad sam pravio nalog morao je jmbg, edb...

Mozda su i menjali nesto.

Evo sad sam uspeo
Ja sam nekako otisao na stranicu gde se prvo pravi nalog pa dodaje brojilo i tu trazi ed broj (nalog sam prethodno napravio bez problema) ya registraciju brojila. E sad, insistira se na 13 cifrenom ed broju, moj ima 9!?

Onda sam otisao na stranicu koja isto izgleda ali tu ne trazi nikakav nalog vec se ukuca ed broj (ovoga oputa moze 9 cifreni) i kao password JMBG (probao posto ste pisali da tako ide), naravno nigde na sajtu ne pise da ide jmbg, i uspelo je. Kao sto ste napisali tada otvara opciju za generisanje pravog passworda.

Poslednja izmena:
Sunac mu njegov, meni to neće. Kucao sinoć ED broj kao username i jmbg kao password i stalno izbacuje da "Korisničko ime i/ili šifra nisu validni".

• Like
Reagovanja: M J
Evo sad sam uspeo
Ja sam nekako otisao na stranicu gde se prvo pravi nalog pa dodaje brojilo i tu trazi ed broj (nalog sam prethodno napravio bez problema) ya registraciju brojila. E sad, insistira se na 13 cifrenom ed broju, moj ima 9!?

Onda sam otisao na stranicu koja isto izgleda ali tu ne trazi nikakav nalog vec se ukuca ed broj (ovoga oputa moze 9 cifreni) i kao password JMBG (probao posto ste pisali da tako ide), naravno nigde na sajtu ne pise da ide jmbg, i uspelo je. Kao sto ste napisali tada otvara opciju za generisanje pravog passworda.

Eto super. I sto se mene tice mozemo na ti...

Neki ovde traže da im banka rešava pogrešan poziv na broj. To se nije desilo i neće se nikad desiti, bar ne dok sam ja živ.
Ako ste pogrešili poziv na broj, sami ćete petljati i rešavati to sa EDB-om, banka se tu neće petljati - tu nema dalje rasprave.

• Like
Poziv na broj se ovde nikad ne menja. Prvi put kad se plati, snimi se obrazac, svaki sledeci racun se plati za par sekundi.

Da javim stanje koje sam očitao prvog u mesecu preko sajta Ekektovojvodine tj upisao nisu uračunali.
Upisali su do četvrtog u mesecu kada je i bio lik koji očitava brojila u zgradi.
Toliko o njihovom sistemu...

• Like
Ako te nešto teši i kod mene je isti slučaj. A račun sam dobio kao da sam nosoroga pekao u rerni.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

• Like
Meni na dve lokacije, na jednoj prihvatili koliko sam prijavio a na drugoj su odmah naredno jutro procitali i razlikuje se od prijavljenog za par kilovata.

Tako da gde nisu citali uzeli su prijavljeno stanje, gde su procitali uzeli su procitano.

Meni za pos.prostor stigao racun sa 0 kW, niko nije citao. Sto mi savrseno odgovara, na kraju cu martovski racun razvuci na april a mozda i jos neki mesec.

Za podrucje ED Kraljevo moguca registracija putem e-mail-a,

Za otvaranje naloga su potrebni sledeci podaci (u attachment-u treba da bude ocitana licna karta u npr. PDF formatu, ili fotografije lica i nalicja licne karte - sta vam je jednostavnije):

* zeljeno primarno korisnicko ime (username) sa minimalno 4 i najvise 30 karaktera (dozvoljena su latinicna slova engleske abecede, donja crta, minus i tacka). Mozda nije lose da posaljete i rezervni username, za slucaj da je primarni vec zauzet. Preporucljivo je da koristite sva mala slova da biste izbegli probleme prilikom login-a.

* e-mail adresa (vrlo bitan podatak – vodite racuna da ne pogresite neko slovo, u tom slucaju necete moci da koristite nalog, jer se mora najpre aktivirati)

Polja koja slede pozeljno je da budu na cirilici (ako niste strani drzavljanin):

* Ime

* Prezime

* JMBG

* Adresa (u formi "Нушићева 2а, улаз Б, стан 17") – adresa se ona sa vase licne karte (ne adresa mesta merenja)

* Mesto (u formi "32300 Горњи Милановац") – mesto iz licne karte

* Bar jedan od sledeca 2 broja telefona (morate biti dostupni na njemu jer cu vas pozvati kada vam kreiram nalog):

- mobilni

- fiksni

* PIB (obavezan ako otvarate nalog u ime firme)

* grad kome pripada nekretnina za koju ste zainteresovani

• Like
Bravo za entuzijazam i pomoć. Kapa dole. Užas za kompaniju/firmu takvog tipa da se na taj način dovijanja omogući prost uvid u račun. Godina 2020.

• Like
Opet su poslali dva ista računa, od nove godine evo drugi put, muljaju nešto gadno sa tim štampanjem...
Naravno nisu se setili da zbog vanredne situacije barem obračunaju svima struju po nižoj tarifi..gladni su para...
2ea2fb071e5cd8d79af444e8731d494d.jpg

• Like
Jel uspeo nekad neko da dobije eps na telefon ili je to urbana legenda? Vidim da i na google reviews građani imaju isto iskustvo kao ja.

Na 0800 broju kaže odmah žao nam je, svi operateri su zauzeti i tako tokom čitavog radnog vremena. Jadni ljudi nemaju vremena ni za pauzu. Druga dva broja sa računa odmah izbaci, ni ne zazvoni.

Treba mi informacija koliki je račun, a nisam u Bg da idem na šalter zbog online registracije.

Mislim da je urbana legenda. Jedino sam dobijao vezu za prijavu nestanka struje, ostalo jok.

Jel uspeo nekad neko da dobije eps na telefon ili je to urbana legenda? Vidim da i na google reviews građani imaju isto iskustvo kao ja.

Na 0800 broju kaže odmah žao nam je, svi operateri su zauzeti i tako tokom čitavog radnog vremena. Jadni ljudi nemaju vremena ni za pauzu. Druga dva broja sa računa odmah izbaci, ni ne zazvoni.

Treba mi informacija koliki je račun, a nisam u Bg da idem na šalter zbog online registracije.

Ako imaš ed broj i jmbg proveri online.

Zar može bez registracije? Imam ED, ali ne jmbg na koga se vodi stan, ako misliš na taj.

Ja sam se registrovao preko ovog sajta.
E sad da li vazi za celu srb ne znam.
Nakon toga ide registarcija brojila, registrovao sam dva koja se vode na mene i jedan koji se vodi na zenu.
Redovno skidam racune odavde za sve strujomere, brze ih okace na sajt nego sto stigne stampani.

@zoxen razmišljao sam o emailu, ali rekoh kad se ne javljaju na telefon, sumnjam da će neko odgovoriti na mail, ali pokušaću.

I šta mi znači taj link? Na samoj stranici koju si linkovao piše da za prvo logovanje mora na šalter.

Ja sam se registrovao preko ovog sajta.
E sad da li vazi za celu srb ne znam.
Nakon toga ide registarcija brojila, registrovao sam dva koja se vode na mene i jedan koji se vodi na zenu.
Redovno skidam racune odavde za sve strujomere, brze ih okace na sajt nego sto stigne stampani.

Pretpostavljam da traže jmbg prilikom registracije u nekim od sledećih koraka? Ako sam razumeo iz prethodnih postova na temi, ovo je zaobilazak odlaska na šalter u Bg, pa posle možeš da dodaš brojilo koje je u Bg?

Pretpostavljam da traže jmbg prilikom registracije u nekim od sledećih koraka? Ako sam razumeo iz prethodnih postova na temi, ovo je zaobilazak odlaska na šalter u Bg, pa posle možeš da dodaš brojilo koje je u Bg?

Ne secam se tacno za JMBG, mislim da ne (odavno sam se reg.), znam da je potreban ED broj i br. strujomera (nebitno sto se ne vodi na mene), vezuje se za taj nalog.
Jedan od registrovanih strujomera je od vikendice koja se nalazi u drugoj opstini, 60km od mesta stanovanja.
Redovno skidam racune vec treca godina, ne zavisim od stampanih koji kasne, a ponekad zaglave ko zna gde.
Ima uputsvo: link

Poslednja izmena:
Ne secam se tacno za JMBG, mislim da ne (odavno sam se reg.), znam da je potreban ED broj i br. strujomera (nebitno sto se ne vodi na mene), vezuje se za taj nalog.
Jedan od registrovanih strujomera je od vikendice koja se nalazi u drugoj opstini, 60km od mesta stanovanja.
Redovno skidam racune vec treca godina, ne zavisim od stampanih koji kasne, a ponekad zaglave ko zna gde.
Ima uputsvo: link

Sad sam pogledao, treba i broj brojila, a ja slikao samo prednju stranu prethodnog racuna. Hvala svakako.

Za Bg ne treba, nije trebalo barem do skoro.

Ovde http://portal.edb.rs/domportal_js/faces/common/Login.jspx

Korisnicko ime je edb broj, a sifra je jmbg. Odmah nakon prve prijave sistem trazi novi pass.

JMBG vlasnika pretpostavljam, posto moj ne prihvata?

Kad se registrujete logujete se sa mail i sifru koju vi sami stavite.

Moj ED broj ima 10 cifara, elektrovojvodina. Probaj četiri nule pa onda broj.

Nazad
Vrh Dno