Evo sad sam uspeo
Ja sam nekako otisao na stranicu gde se prvo pravi nalog pa dodaje brojilo i tu trazi ed broj (nalog sam prethodno napravio bez problema) ya registraciju brojila. E sad, insistira se na 13 cifrenom ed broju, moj ima 9!?
Onda sam otisao na stranicu koja isto izgleda ali tu ne trazi nikakav nalog vec se ukuca ed broj (ovoga oputa moze 9 cifreni) i kao password JMBG (probao posto ste pisali da tako ide), naravno nigde na sajtu ne pise da ide jmbg, i uspelo je. Kao sto ste napisali tada otvara opciju za generisanje pravog passworda.
Pojavio se racun za mart u sistemu,koliko sam upisao i poslao na mejl,toliko su i obracunali.
Jel uspeo nekad neko da dobije eps na telefon ili je to urbana legenda? Vidim da i na google reviews građani imaju isto iskustvo kao ja.
Na 0800 broju kaže odmah žao nam je, svi operateri su zauzeti i tako tokom čitavog radnog vremena. Jadni ljudi nemaju vremena ni za pauzu. Druga dva broja sa računa odmah izbaci, ni ne zazvoni.
Treba mi informacija koliki je račun, a nisam u Bg da idem na šalter zbog online registracije.
Jel uspeo nekad neko da dobije eps na telefon ili je to urbana legenda? Vidim da i na google reviews građani imaju isto iskustvo kao ja.
Ja sam se registrovao preko ovog sajta.
E sad da li vazi za celu srb ne znam.
Nakon toga ide registarcija brojila, registrovao sam dva koja se vode na mene i jedan koji se vodi na zenu.
Redovno skidam racune odavde za sve strujomere, brze ih okace na sajt nego sto stigne stampani.
Pretpostavljam da traže jmbg prilikom registracije u nekim od sledećih koraka? Ako sam razumeo iz prethodnih postova na temi, ovo je zaobilazak odlaska na šalter u Bg, pa posle možeš da dodaš brojilo koje je u Bg?
Ne secam se tacno za JMBG, mislim da ne (odavno sam se reg.), znam da je potreban ED broj i br. strujomera (nebitno sto se ne vodi na mene), vezuje se za taj nalog.
Jedan od registrovanih strujomera je od vikendice koja se nalazi u drugoj opstini, 60km od mesta stanovanja.
Redovno skidam racune vec treca godina, ne zavisim od stampanih koji kasne, a ponekad zaglave ko zna gde.
Ima uputsvo: link
Za Bg ne treba, nije trebalo barem do skoro.
Ovde http://portal.edb.rs/domportal_js/faces/common/Login.jspx
Korisnicko ime je edb broj, a sifra je jmbg. Odmah nakon prve prijave sistem trazi novi pass.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari