Ništa nije sigurno. Neko u klin,Svakako su vec zakazana poskupljenja za maj i novembar 2024. koja nemaju veze sa ovim desavanjem.
Svakako nema potrebe koristiti eksterne servise za placanje, otvori se racun u pdf-u i skenira qr kod u samoj aplikaciji banke i to je to. Samo fali jos da se neko ugradjuje u ionako paprene racune.Колико сам видео, скоро дупло је већа накнада за плаћање картицом преко портала него што бих платио мојој банци провизију за плаћање ибенкингом.
Račune plaćaju isključivo ljudi sa srpskim bankovnim računa? Ja recimo ne mogu da platim sa QR kodom već mi je ovo super da mogu oline karticom da platimSvakako nema potrebe koristiti eksterne servise za placanje, otvori se racun u pdf-u i skenira qr kod u samoj aplikaciji banke i to je to. Samo fali jos da se neko ugradjuje u ionako paprene racune.
Mogu i da se prekopiraju podaci za uplatu, koji su svakog meseca isti za svako brojilo, samo se iznos menja.Račune plaćaju isključivo ljudi sa srpskim bankovnim računa? Ja recimo ne mogu da platim sa QR kodom već mi je ovo super da mogu oline karticom da platim
Tako i ja dva racuna provizija nula ,Nije reklama, ali je zgodno imati iRacun u Rajfajzen banci, provizija 0 prilikom placanja online (skeniranjem QR koda) ili prenosa novca na drugi racun. Koristim ga kao sekundarni racun samo za placanja da iz principa ne dajem pare lopovima.
isto tako sam i ja. stigao mi je mejl da je uspešno plaćanje i banka je zadužila ta sredstva. i dalje nije proknjižen, evo već četvrti dan.Čime se otvorio eps portal, imao sam mogućnost da preuzmem račun za decembar i odmah sam ga platio skeniranjem koda. To beše još 21.01. Evo i danas se na portalu ne vidi da je uplata prošla. Jel tako i kod vas - posle koliko vremena bi trebalo da se vidi da je prošla uplata?
Meni su juče proknjižili uplate od 15.01. (za novembar, koji sam platio tad jer sam tad dobio račun a portal nije radio) i 22.01. (koji sam juče dobio i u papiru).isto tako sam i ja. stigao mi je mejl da je uspešno plaćanje i banka je zadužila ta sredstva. i dalje nije proknjižen, evo već četvrti dan.
Isto. Uplatio 21.01.2024. putem skeniranog QR koda sa pdf skinutog računa. Dakle, preko "Cicinog", NBS platnog instrumenta "IPS skeniraj". Moja banka (Mobi, 5+paket) to instant završi, nema rezervisanih sredstava i odmah ide u realizovane transakcije, bez provizije. 22.01 sam na eps portalu još uvek bio "neizmiren". 23.01. ujutro vidim na portalu da je proknjiženo i da je zabeležena uplata za januar sa datumom 21.01.2024.Čime se otvorio eps portal, imao sam mogućnost da preuzmem račun za decembar i odmah sam ga platio skeniranjem koda. To beše još 21.01. Evo i danas se na portalu ne vidi da je uplata prošla. Jel tako i kod vas - posle koliko vremena bi trebalo da se vidi da je prošla uplata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari