Zabrana, na web-u rade isti.aktivirao sam smart eon aplikaciju na boxu...radi super ali nema na spisku kanale za odrasle? jel treba neki update ili je u pitanju neka zabrana?
Pa kako onda MOVE, Iris imaju te kanale?@provokator ograničenje od strane Play Store-a. nije dozvoljen takav sadržaj
Zato što nemaju Google Play prodavnicu 😂Pa kako onda MOVE, Iris imaju te kanale?![]()
Ja sam skinuo na Android TV, MOVE i MOVE Smart (stara app) imaju kanale za odrasle, EON nema, ali da, sve tri sa Google Playa.@Џош Move i Iris aplikacije (koje su instalirane preko Google Play) ili box-evi? inače, ti kanali rade na EON box-u
Control d je odličan za mnoge stvari. Npr netflix, HBO ali i youtube (staviš dns preko Albanije za bez reklama). Tako da nije basControl D gubi 90% korisnika 🤣
Pa to je tih 10% 😀Control d je odličan za mnoge stvari. Npr netflix, HBO ali i youtube (staviš dns preko Albanije za bez reklama). Tako da nije bas
poslali su mi privatnu poruku od strane sbb podrske i bas tako i napisali.....nisam znao da postoji ikakva blokada.....na chrome radi cela lista kanala.@provokator ograničenje od strane Play Store-a. nije dozvoljen takav sadržaj
Obično izađu u susret i obrišu kada ih pozoveš i kažeš da je greškom aktivirano.Moze li se slot za box izbrisati nekako ili se mora cekati mesec dana posto ima ogranicenje da sme jednom mesecno izbrisati i ubaciti drugi uredjaj na tom slotu.
Ako nema a znas da treba da ima, zoves podrsku da rese, meni je isto tako nestao slot za TV pre x godina, nisam ni provalio dok nije trebalo da registrujem boxИнсталирао апп на тв, добио код, улоговао се на мој СББ и у одељку “погледај и управљај уређајима” одем у “ЕОН смарт тв” и немам нигде ништа да додам, слика испод![]()
I kod mog kuma ista situacija, nema Dodaj TV "dugme" ni u aplikaciji ni preko browser-a. Zvao sam tehničku podršku i fina teta rekla da će proslediti "problem" nadležnima.Инсталирао апп на тв, добио код, улоговао се на мој СББ и у одељку “погледај и управљај уређајима” одем у “ЕОН смарт тв” и немам нигде ништа да додам, слика испод![]()
Pozoves ih procitas kod i oni ti aktiviraju@slavenk Uđi na Moj SBB preko browsera jer na aplikaciji često zna biti problem da ne pokazuje dugme "Dodaj TV kod" .
Naravno, pod pretpostavkom da je u pitanju EON paket a ne Total TV (EON SAT) jer oni nemaju mogućnost dodavanja EON Smart TV-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari