galebsjuga
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.12.2019
- Poena
- 135
meni neDa li su i vama izmesani kanali na smart app?
meni neDa li su i vama izmesani kanali na smart app?
Hvala puno, pak nisam najbolje procitao...Izvini onda sto te poslah da ponovo citas ako nema nista konkretno , ja pomislih zanimace te citas mnogo pa na sledecoj i nadjes i zasto i za koga .....
Eon smart aplikacija je izgleda kao suvo zlato. Radije će ti dati bubreg nego još jedan slot.Aha, kapiram... Znaci za mene nema nade koliko vidim
Dodatni daljinski, dodatni šteker, dodatna 3 kabla, plus kasni dobrih 10ak sekundi u odnosu na aplikaciju, što je paradoks...Eon smart aplikacija je izgleda kao suvo zlato. Radije će ti dati bubreg nego još jedan slot.
A inače zašto bi to radio, šta fali box-u?
Nema šanse.plus kasni dobrih 10ak sekundi u odnosu na aplikaciju,
Pišeš za stream ili za DVB-C mux / coax signal?definitino ima razlike. jedno kasni ali sad nisam siguran da li app kasni ili box... konkretno SK kanali imaju tu razliku od nekoliko sekundi (rekao bih nekih 5s bar)...
Pogotovo kad se gleda u lokalu na 2 TV-a i onda moras da budes Ana 4 pistolja i da u isto vreme sa daljincima ch +/- jedan kanal da bi isli u isto vreme al to kako na Eon-u tako treba i sa Iris boxom 🤣😂🤣😂 da ne bi pola lokala gledalo kos/go a druga tek sut/sansu@CarnX Za stream je normalna pojava da kad na 2 uređaja u istoj kući pustiš isti kanal neko tu žuri/kasni sekund-dva-tri u odnosu na onog drugog. Ali to nema veze sa tim koju aplikaciju koristiš ( = dešava se na kad 2x istu verziju aplikacije pustiš na 2 TV-a) nego prosto sa kog CDN servera ko dobije odgovor i koliko isto čeka.
@CarnX Za stream je normalna pojava da kad na 2 uređaja u istoj kući pustiš isti kanal neko tu žuri/kasni sekund-dva-tri u odnosu na onog drugog. Ali to nema veze sa tim koju aplikaciju koristiš ( = dešava se na kad 2x istu verziju aplikacije pustiš na 2 TV-a) nego prosto sa kog CDN servera ko dobije odgovor i koliko isto čeka.
Da ali nema šanse da to bude uzrok kašnjenje od celih 5 sekundi ili što neko reče čak 10 sekundipa dobro, to onda objasnjava sve![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari