Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

aktivirao sam smart eon aplikaciju na boxu...radi super ali nema na spisku kanale za odrasle? jel treba neki update ili je u pitanju neka zabrana?

@provokator ograničenje od strane Play Store-a. nije dozvoljen takav sadržaj

@Џош Move i Iris aplikacije (koje su instalirane preko Google Play) ili box-evi? inače, ti kanali rade na EON box-u

@Џош Move i Iris aplikacije (koje su instalirane preko Google Play) ili box-evi? inače, ti kanali rade na EON box-u
Ja sam skinuo na Android TV, MOVE i MOVE Smart (stara app) imaju kanale za odrasle, EON nema, ali da, sve tri sa Google Playa.

Cao svima,

probao sam "pozajmljeni" Eon nalog na mts mrezi i trenutno nema geo blokade ,jedino sto je bas primetno da su kanali Arena Premium u sd kvalitetu dok su arene 1-10 u hd klvalitetu.

da li jos neko ima slican problem?

Haha, sacekaj da ti ovde objasne da takav kvalitet nije problem jer je isto (loseg kvaliteta) i na Irisu, supern...

@Rank baš na EON Smart TV/box aplikaciji (na kod)?
ovo meni liči na EON u browser-u

tu nije problem

Moze li se slot za box izbrisati nekako ili se mora cekati mesec dana posto ima ogranicenje da sme jednom mesecno izbrisati i ubaciti drugi uredjaj na tom slotu.

Moze li se slot za box izbrisati nekako ili se mora cekati mesec dana posto ima ogranicenje da sme jednom mesecno izbrisati i ubaciti drugi uredjaj na tom slotu.
Obično izađu u susret i obrišu kada ih pozoveš i kažeš da je greškom aktivirano.

slot za box (eon box) se ne moze izbrisati. moze slot za tv

Edit:
ne znam zasto sam na prvu mislio da mislis na eon box... :unsure:

Другари,

Покушава другар да ми да еон налог за смарт тв али нема опцију додавања. Чак је и мени дао приступ да покушам.

Јуче је избрисао један мобилни налог, да ли можда није због тога? Значи 2 мобилна заузета, то је све.

Prilozi

• IMG_9804.png
    IMG_9804.png
    52 KB · Pregleda: 70
@slavenk Uđi na Moj SBB preko browsera jer na aplikaciji često zna biti problem da ne pokazuje dugme "Dodaj TV kod" .
Naravno, pod pretpostavkom da je u pitanju EON paket a ne Total TV (EON SAT) jer oni nemaju mogućnost dodavanja EON Smart TV-a.

@bogata_sirotinja
Има еон фул пакет. Покушао сам и са компа, исти проблем. Нема нигде да се дода.

Једино што ми пада напамет да је проблем јесте што је он јуче избрисао један мобилни телефон мада смарт тв никад није ни имао прикачен …

@slavenk da li bi mogao da navedeš korake?

svodi se na to da se pokrene aplikacija na smart tv/box uređaju, pojaviće se kod koji treba uneti u MojSBB u delu za Smart uređaj
pogledaj poslednje uputstvo (sačekaj da se učitaju sva)

slotovi za mobilni/browser su odvojeni od slota za smart tv/box

Poslednja izmena:
Инсталирао апп на тв, добио код, улоговао се на мој СББ и у одељку “погледај и управљај уређајима” одем у “ЕОН смарт тв” и немам нигде ништа да додам, слика испод :)

Prilozi

• IMG_9804.png
    IMG_9804.png
    52 KB · Pregleda: 48
Инсталирао апп на тв, добио код, улоговао се на мој СББ и у одељку “погледај и управљај уређајима” одем у “ЕОН смарт тв” и немам нигде ништа да додам, слика испод :)
Ako nema a znas da treba da ima, zoves podrsku da rese, meni je isto tako nestao slot za TV pre x godina, nisam ni provalio dok nije trebalo da registrujem box ;)

I kod mog kuma ista situacija, nema Dodaj TV "dugme" ni u aplikaciji ni preko browser-a. Zvao sam tehničku podršku i fina teta rekla da će proslediti "problem" nadležnima.
Tek posle 48h se "dugme" naprasno pojavilo...

Dakle, počelo je... :LOL:

Nazad
Vrh Dno