Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Pa tu dezinformaciju sam pisao gde god sam bio postavljao i samu apk 😂🤣 ( izvinjavam se ) da je barem neko to tada napomenuo pa da se ne ponavljam

@MaxBgd vam je već dao link ka odgovarajućoj temi. zamolio bih da tamo nastavite kao i da pažljivo čitate šta piše.

Pozdrav. Ako može mala pomoć, bio bih vam zahvalan. Ne znam da li je ovo tema za moje pitanje, nisam našao ništa bliže od ovoga, pa ako sam promašio temu samo me prosledite gde treba.

Hteo bih da uzmem EON TV van mreže. Da li smart tv aplikacija koja mi je potrebna radi na svakom smart tv sa androidom ili su to samo oni uređaji sa njihove "podržane liste"? Imam neki FOX tv sa androidom i u Play prodavnici postoji EON aplikacija. Da li je to - to?

to je to, odlicno da imas u prodavnici, imam i ja predinstalisano na hisense tv i radi za 10

Pozdrav. Ako može mala pomoć, bio bih vam zahvalan. Ne znam da li je ovo tema za moje pitanje, nisam našao ništa bliže od ovoga, pa ako sam promašio temu samo me prosledite gde treba.

Hteo bih da uzmem EON TV van mreže. Da li smart tv aplikacija koja mi je potrebna radi na svakom smart tv sa androidom ili su to samo oni uređaji sa njihove "podržane liste"? Imam neki FOX tv sa androidom i u Play prodavnici postoji EON aplikacija. Da li je to - to?
U najvećem broju slučajeva radi. Ta lista je tu jer je em nemoguće testirati na svakom TVu, em da bi mogli i da se pokriju ako bude nekih problema.
U svakom slučaju, ako TV ima Android TV - uglavnom radi.

Imam neki FOX tv sa androidom i u Play prodavnici postoji EON aplikacija. Da li je to - to?
nisam siguran pošto, koliko znam, FOX nema Android TV/Google TV već Android AOSP ("običan" Android). a EON Smart traži Android TV (Google TV)/webOS/Tizen/VIDAA. možda je u pitanju VOX koji ima televizore sa Android TV/Google TV

tako je. ima i modele sa webOS Hub-om, kao i još neki brendovi. uglavnom, ako je u pitanju FOX televizor sa webOS a ne sa Android, koji je verovatno AOSP, i ima u prodavnici EON, onda nema problema

teme za FOX televizore

@momsab Nažalost, u pitanju je AOSP. Da li to znači da na njemu neće funkcionisati app? Imam je instaliranu iz Play prodavnice, ali nije aktivirana jer nemam kod za TV (zasad).

Prilozi

• IMG_20250506_133803.jpg
    IMG_20250506_133803.jpg
    482.6 KB · Pregleda: 21
  • IMG_20250506_134112~2.jpg
    IMG_20250506_134112~2.jpg
    168.4 KB · Pregleda: 19
@momsab Nažalost, u pitanju je AOSP. Da li to znači da na njemu neće funkcionisati app? Imam je instaliranu iz Play prodavnice, ali nije aktivirana jer nemam kod za TV (zasad).
Meni radi Eon smart tv licneca na Fox AOSP Android tv. I to mogu da pohvalim Eon razvojni tim, Fox tv je 32 inca iz 2020. godine, tada je bio najeftiniji model na trzistu i naravno slabih karakteristika, ali Eon aplikacija i dalje radi na njemu.

Može li neko da mi objasni zašto ne dozvoljavaju više slotova za smart tv po ugovoru? Koji je razlog? 🤔

Recimo da je samo 1. besplatan, a ostali svi da se doplaćuju.

Čemu EON box ako je tv smart? Baš mi je nejasno. 🫣

Nazad
Vrh Dno