veljkovicdani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 320
Пресавијај табак...
Što bre brate Šljamsung...ja stvarno nemam zamerke ni na jednu apk.-mislim generalno na tv...pu pu da ga ne uročimDali su mi faličan primerak! :d I karton od kutije je bio neki koji se malčiće počeo cepati na mestu gde se savija poklopac ...
Će ga vraćam! [emoji14]
@DUSANSUNI: Šljamsung (& Tizen OS) =/= AndroidTV OS. Očigledno AndroidTV verzija nema slučajno ovako divnu ocenu 2.9 : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spotify.tv.android
I da, "opcije" = opcije za podešavanja aplikacije. Sama aplikacija radi, mogu da se puštaju pesme kojim god redom (nije samo "shuffle play") jedino što je eto tako "savršena" odmah po instaliranju i "ne treba" korisnik ništa da dira sem login /logout :crash: Dakle ima Settings ali kao da nema, prazno
Da li se može Popcorn prebaciti na SD karticu da tamo skida filmove? Ako može, kako?Data particija mu je 4.1 GB. Od "8GB" koliko ima
Pogledajte prilog 276903
p.s. 59GB je memorijska kartica
Stavi Cinema HD ili Morpheus ,bolji su od PopcornaZnači ipak ne može? Sestra uzima EON pa rekoh da joj instaliram al ako ne može bolje da ne pokušavam.
A ne zeri. A ne stvarno, jel može da se Popcorn time app prebaci na SD card i da tamo skladišti filmove/serije?Nemoj da kokaš kokice i nema problema :d
Kako problem....pa to je najbolji box u univerzumuIma li neko da nema neki problem sa eon box?
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Pa gde u ovoj temi pitaš to, jaooo...Pozdrav svima!
Imam TRIO GOLD EXTRA i aktiviran SUPERSET (HBO Premium). Već par dana me zivkaju iz SBB i nude da pređem na EON FULL, uređaji, setup, džabe, prva godina po ceni sadašnje pretplate, posle ona puna cena. Meni ovaj D3 radi i imam šta mi treba. Osim cene i Pinkovih kanala koji mi ne trebaju, i veće intrernet brzine, ima li još nešto što je za ili protiv? Sutra treba da me opet pozovu pa da im kažem šta sam odlučio.
Pa gde u ovoj temi pitaš to, jaooo...
Da li je i vama posle apdejta, kada premotate recimo slagalicu od juce i u medjuvremenu dignetu traku sa dna ekrana, vama tu ne pokazuje tu slagalicu od juce nego trenutno sta bi trebalo da je po programu?
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Unapređuje se platforma svakodnevno!Da li je i vama posle apdejta, kada premotate recimo slagalicu od juce i u medjuvremenu dignetu traku sa dna ekrana, vama tu ne pokazuje tu slagalicu od juce nego trenutno sta bi trebalo da je po programu?
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari