veljkovicdani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 320
Пресавијај табак... 
Što bre brate Šljamsung...ja stvarno nemam zamerke ni na jednu apk.-mislim generalno na tv...pu pu da ga ne uročimDali su mi faličan primerak! :d I karton od kutije je bio neki koji se malčiće počeo cepati na mestu gde se savija poklopac ...
Će ga vraćam! [emoji14]
@DUSANSUNI: Šljamsung (& Tizen OS) =/= AndroidTV OS. Očigledno AndroidTV verzija nema slučajno ovako divnu ocenu 2.9 : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spotify.tv.android
I da, "opcije" = opcije za podešavanja aplikacije. Sama aplikacija radi, mogu da se puštaju pesme kojim god redom (nije samo "shuffle play") jedino što je eto tako "savršena" odmah po instaliranju i "ne treba" korisnik ništa da dira sem login /logout :crash: Dakle ima Settings ali kao da nema, prazno![]()
Da li se može Popcorn prebaciti na SD karticu da tamo skida filmove? Ako može, kako?Data particija mu je 4.1 GB. Od "8GB" koliko ima
Pogledajte prilog 276903
p.s. 59GB je memorijska kartica![]()
Stavi Cinema HD ili Morpheus ,bolji su od PopcornaZnači ipak ne može? Sestra uzima EON pa rekoh da joj instaliram al ako ne može bolje da ne pokušavam.
A ne zeri.Nemoj da kokaš kokice i nema problema :d
Kako problem....pa to je najbolji box u univerzumuIma li neko da nema neki problem sa eon box?
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Pa gde u ovoj temi pitaš to, jaooo...Pozdrav svima!
Imam TRIO GOLD EXTRA i aktiviran SUPERSET (HBO Premium). Već par dana me zivkaju iz SBB i nude da pređem na EON FULL, uređaji, setup, džabe, prva godina po ceni sadašnje pretplate, posle ona puna cena. Meni ovaj D3 radi i imam šta mi treba. Osim cene i Pinkovih kanala koji mi ne trebaju, i veće intrernet brzine, ima li još nešto što je za ili protiv? Sutra treba da me opet pozovu pa da im kažem šta sam odlučio.
Pa gde u ovoj temi pitaš to, jaooo...![]()
Da li je i vama posle apdejta, kada premotate recimo slagalicu od juce i u medjuvremenu dignetu traku sa dna ekrana, vama tu ne pokazuje tu slagalicu od juce nego trenutno sta bi trebalo da je po programu?
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Unapređuje se platforma svakodnevno!Da li je i vama posle apdejta, kada premotate recimo slagalicu od juce i u medjuvremenu dignetu traku sa dna ekrana, vama tu ne pokazuje tu slagalicu od juce nego trenutno sta bi trebalo da je po programu?
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari