Sad videh. Kontam taj je. Oznaka KSTB6020, Android 9I jeste i nije moguće. Treba ti Kaon EON box sa Android TV verzijom 8, jer je samo na njemu moguće upariti daljinski sa TV-om. Ili bar još niko nije objavio uputstvo za druge kombinacije.
Pozdrav
Taj OTT box je hardverski nešo malo jači i živahniji (i eto imaš WiFI koji doduše mora da se "budži" jer SBB baš ne bi da ti to koristiš pa posle da se žališ na seckanje slike zbog krš WiFi u okruženju) ali za korisnika koji ima kablovski signal / pristup DVB-C mux-u je je ipak bolje da dobije "običan" tj hybrid box tj model KAON jer u na OTT/SDMC modelu imaš kašnjenje i kad gledaš "live" i lošiji je zvuk kanala / nema 5.1 zvuka na kanalima koji to nude u DVB-C verziji.
Dakle razlika je "samo" kad se gleda uživo program, čim kreneš sa premotavanjem u nazad na istom su oba modela Eon boxa jer oba puštaju isti HLS stream. Dakle traži KAON / hybrid box ako ga već sami ne donesu.
na ott nema sk 4k posto on ide na koaksu.I jos nesto da pitam.Da li je izbacen iz ponude sportklub u 4k rezoluciji.Koliko znam on je bio na 121 kanalu a sada ga nemam ni na starom nalogu ni na novom nalogu.Cini mi se da je pre par dana bio u ponudi i da sam ga ukljucivao.Medjutim sada ga nema ne eon-u.
moras da vratis jedan sekund unazad ako je kao hybrid aktiviran a ako je kao ott radi i bez koaksa i nemoras vracati tu sekundu.Da li eon box (Kaon) radi, da li mogu da se gledaju kanali (kao na eon tv app) kada se iskljuci koaksijalni kabl?
cisto informacije radi na vip-ovom netu rade svi kanali, probao na vikendici sve sljaka, ali ne box nego preko browsera, mada verujem da bi i box sljakao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari