Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E i to mi je palo na pamet, da instaliram drugu app sa stora, mada ni ovo nije cimanje, izabereš i pustiš šta ćeš da gledaš i samo klikneš na premotavanje unazad i to je to.
Mada postoje one aplikacije koje dozvoljavaju da instaliraš dva ista programa na jednom telefonu, to znam da radi, (Parallel Space i slično), recimo možeš da instaliraš dva viber-a, možda bi nešto slično radilo i ovde, mogao bih da instaliram drugu Eon aplikaciju.
Više me smara što ne radi wifi, moram da se iscimam da provučem kabl. Možda bi radilo preko onog wifi ripitera, on ima i izlaz za mrežni kabl tako da bi box ustvari bio povezan preko kabla. Možda ću to i da probam prvo.

@SENebojsa
Na kom internetu si probao box? Mene zanima da li ima problem da se kanali puštaju ako su njihovi (N1, SK) a ne koristiš SBB net ili neki mobilni na koji znamo da ovi kanali rade.

Da li je moguce otkupiti eon box uredjaj po isteku ugovorne obaveze ako vize ne zelis da koristis sbb usluge?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Hahaha, dobra fora. Pitanje je koliko ce ga onda naplatiti :)

Ako uspem da otkupim eon android box, da li cu na njemu moci da aktiviram eon aplikaciju sa nalogom za smart tv jer mogu od druga da ga dobijem?

Upravo sam na kp video dva oglasa za eon android box. Jedan je 3.500, a drugi 6.500. Realno, za 6.500 se moze kupiti mnogo bolji android box

Poslednja izmena:
6500 je nov EON box kod sbb-a.

za 7000 kupis od njih OTT box koji garantovano radi van mreze a ne ovo hibridno <censored>:)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Ipak mislim da je za te pare mnogo bolje kupiti nekig kineza sa 4/64gb sa bt i kupi se eon daljinac za 500din

Pa ti onda kupi "bolji" kinez sa 4/64 i kung-fu Android OS :p
I da, kad "otuđiš" njihov box koji si dobio na korišćenje cena za "štetu" je oko 14.000 din (13.500 ?), tj koja već beše cena bez ikakvih popusta / na koliko ga oni "cene" da vredi. Ovo 6500 je cena sa ~50% popusta ;)

Onda za 3500 se uzme na kp vec otudjeni box i resen problem [emoji23]

Hahaha, dobra fora. Pitanje je koliko ce ga onda naplatiti :)

Ako uspem da otkupim eon android box, da li cu na njemu moci da aktiviram eon aplikaciju sa nalogom za smart tv jer mogu od druga da ga dobijem?

Upravo sam na kp video dva oglasa za eon android box. Jedan je 3.500, a drugi 6.500. Realno, za 6.500 se moze kupiti mnogo bolji android box

Ja sam upravo tako i uradio, kupio na oglasima, aktivirao sa smart Eon app.

Oprezno sa tim.
Hibrid box kada nekome istekne uo i ne vrati ga njima gase ga u sistemu. Samo blokiraju mac adresu.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Oprezno sa tim.
Hibrid box kada nekome istekne uo i ne vrati ga njima gase ga u sistemu. Samo blokiraju mac adresu.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Ako to rade, onda to nije dobro resenje jer eon nece raditi.

@SENebojsa, da li si kupio nov nekoriscen uredjaj ili polovan?

Poslednja izmena:
Polovan, bio je resetovan i ispisivao je kod koji sam uneo na mom Eon portalu i aktivirao ga.

Ako to rade, onda to nije dobro resenje jer eon nece raditi.

Ako to urade onda verovatno ceo box ne bi radio, ne bi mogao da koristiš ni recimo Kodi, YouTube, jer ne bi mogao da prođeš setup ekran.
Vezano za to što rade svi kanali preko bilo kog internet provajdera, možda je trenutno tako jer su otključani svi kanali zbog praznika pa nema nikakvih restrikcija. Videćemo posle praznika.

Ako to urade onda verovatno ceo box ne bi radio, ne bi mogao da koristiš ni recimo Kodi, YouTube, jer ne bi mogao da prođeš setup ekran.
Vezano za to što rade svi kanali preko bilo kog internet provajdera, možda je trenutno tako jer su otključani svi kanali zbog praznika pa nema nikakvih restrikcija. Videćemo posle praznika.
Sreca je sto ja jos ne zurim sa prelaskom sa sbb-a na nekog drugog internet provajdera pa imam vremena do marta da razmotrim sve mogucnosti pre nego sto kupim treci andrpid box

Zna li neko da li se na eon box moze instalirati Netflix aplikacija?
Moze i neki link...

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Kupih skoro polovan eon uredjaj, uzeh ga najvise zbog rezervnog daljinca. Platio sam ga nesto smesno. dodjem kuci kad on ispravan ali nisam hteo da ga spajam na moj sbb da nesto ne pobralja sa mojim eon uredjajem. Daljinac radi normalno tako da sad imam 2 daljinca. E sad, ono sto me interesuje, da li moze eon uredjaj da se resetuje i koristi samo kao android box, eon mi nije potreban i nije prioritet posto sam negde procitao da te skinute uredjaje blokiraju mac adrese i da su kao takvi neupotrebljivi. Ako neko ima dobar savet ili nesto slicno kako najbolje iskoristiti ovakav uredjaj.Unapred hvala

Mislim da ne može da se preskoči taj setup, neka me ispravi neko ako grešim.
Možeš da probaš da ga prijaviš na svoj nalog, ako imaš Eon Smart TV slot, pa da se odjaviš kad prođeš setup.
Nisam probao, tako da nisam siguran da li će tako moći, ali možeš da probaš.

Pozdrav,
Imam sledeći problem: Instalirao sam Kodi app na EON box i podesio ga da pušta video preko mreže sa računara. Kad pustim neki film, sve lepo radi, ali kad hoću da se vratim na Live TV ostaje mi crn ekran i ne mogu da gledam kanale dok ne restartujem Box na dugme. Nemam iskustva s Kodi-jem pa negde grešim. Pomoć?

Jel' se samo prebaciš iz Kodi u EON ili prvo regularno zaustaviš Kodi?
Kod mene sve radi OK, ali uvek zaustavim Kodi i izadjem iz njega na "Exit".
Pozdrav

Da li ostaviš film pauziran u Kodi? Ako je odgovor da to je uzrok i nećeš imati video ni u YouTube app.

Jel' se samo prebaciš iz Kodi u EON ili prvo regularno zaustaviš Kodi?
Kod mene sve radi OK, ali uvek zaustavim Kodi i izadjem iz njega na "Exit".
Pozdrav

Dok film još radi (nije pauziran) pritisnem EXIT i ostaje mi crn ekran. Isto se dešava i kad pauziram video.

O pa ne moze tako da radi. Iz mog iskustva samo normalan izlazak iz Kodi-a ne pravi problem sa Eon app.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno