- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Šta se ciganite 1500din je Adguard vpn na godinu dana i radi perfektno
Adguard VPN pokriva obe aplikacije na bilo kom internetu.Pozdrav,
Ima li neki VPN da pokriva i EON i IRIS na SBB internetu? Do nedavno je na Windscribe-u jedan Srpski server(IP počinje na 141....) pokrivao obe aplikacije. U prevodu uključiš ga jednom i ne gasiš, a gledaš obe aplikacije bez problema. Sad taj server više nije aktivan nego neki 146..... koji pušta samo EON. Ne i Iris.
Ja sam kupio FastestVPN na Stack Social za 30€ doživotnu pretplatu i EON radi prilično dobro. Doduše u Nemačkoj ali mislim da to nema veze.Pozdrav ljudi!
Jel zna neko koji je najbolji VPN za gledanje EONa u Švajcarskoj?
Probao sam sa Nord VPN, radilo je ali seckalo vrlo često. Da li je neko probao VPN Express ili neku drugu opciju?
Hvala.
Ne znam kako tebi radi, ja sam na to koristio mesec dva pojeo mi je sve zivce, znaci konstantno seckalo, kocilo, bas sam poludeo i odustao.Najlakše je sa Tailscale-om, u Srbiji upališ exit-node i kad se povežeš ispada kao da si kod kuće.
Ako nema ko da ti odgovori a da koristi VPN u Švajcarskoj, lepo uplati minimalni period, ako nema već probni.Pozdrav ljudi!
Probao sam sa Nord VPN, radilo je ali seckalo vrlo često. Da li je neko probao VPN Express ili neku drugu opciju?
Hvala.
Pogledaj i mnogo puta pominjani Control D.Pozdrav ljudi!
Hvala.
Imam i ja baš Nvidia Shield 2019 (Tube) i radi perfektno sa tailscale-om, čak mi i Real-Debrid radi na drugoj lokaciji i to bez exit-node(Real-debrid se vezuje za 1. IP adresu). Otvoriš rute, kućne uređaje staviš pod istim tagom i lagano. Ja koristim WG/OpenVPN isključivo, hostujem ih preko VPS-a.. Inače Surfshark je dobra opcija takođe.Ne znam kako tebi radi, ja sam na to koristio mesec dva pojeo mi je sve zivce, znaci konstantno seckalo, kocilo, bas sam poludeo i odustao.
Internet kod drugara 600/300mb/s gde je i bila baza sa SBB-om.
Kod mene Nvidia Shield internet 300/150 Yettel.
Ne znam koja je kombinacija kod tebe ali ja bas losa iskustva imam s tim.
Vpn Surfshark podelio sa dva drugara pretplata na dve i po godine po 20€ nikad secnulo nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari