Šta je novo?

EON sa VPN?

Koja je prednost tog ControlID u odnosu na surfshark?

PS: Ipak nije do vpn-a, nego je istekla pretplata bila.
Svaka cast momci!!!

Prednost je da može da se koristi i na SmartTV-ovima sa OS za koje ne postoje VPN aplikacije + to da različiti streaming serveri mogu istovremeno da budu katalozi iz različitih država (na VPN bi morao ručno da menjaš na koji se server kačiš pre nego što pustiš nešto na Netflix / MAX/ BBC iPlayer).

Evo i ovde potvrdjujem da od juce nisu blokirani kanali United grupe na mts mrezi... koristim eon slot smart tv nalog Telemacha BIH na mts optickoj mrezi... ali su i dalje blokirani Hayat kanali verovatno jer su Hayat kanali u mts mrezi regionalno ograniceni i vide se samo na teritoriji Sandzaka...

Pssst, da ne zatvore slavinu.

Izgleda su zavrnuli slavinu, jutros gledao sada izbacuje poruku geoblok.

Ja sad probao preko fona,uključen WiFi i radi i dalje bez VPNa.

Sad opet radi. Malo pre na koji god UM kanal prebacim geoblok.

Ne radi više na MTS mreži

Potvrđujem, upravo probao. Takođe MTS.

Ni kod mene,palim VPN.😆
Kod mene preko Avast VPNa ne radi. Do sada nisam probao.
Na tabletu sa A1 internet karticom normalno radi, ali kada delim internet neće ni na laptopu ni na Smart tv-u

nešto su menjali.. prethodnih x meseci radilo je na yettel internetu najnormalnije na TVu... danas palim - geo block. :-(

Potvrdjujem da ne radi vise na yettel mrezi, oko 17 sati u sred programa izlazi geoblock stranica. Na telefonu radi sve preko cloudflare warp-a. Pokusavacu da instaliram i na tv-u.

Nesto mi se cini da nije, znam da sam pustao preko VPN-a.
mozda misli na MTS internet optika, a ne na mobilnu mrezu, msm da ima razlike
ono sto meni nije jasno kod nas radi na MTEL mrezi , opticki net, ili ADSL radi SBB nalog bez problema, bez VPN, sem za par kanala Nova S, RTS, ali i to kad je Kesic, a tu MTS zeza SBB kanale

Ajde da pitam i ovde, jer je relevantno. Ima li možda zainteresovanih za kupovinu ProtonVPN-a? Daju 10 paralelnih konekcija, dok meni ne treba više od 5, pa bih mogao uzeti sa nekim pouzdanim članom. Cena sa promo kodom bi bila 60 ili 70 dolara (u zavisnosti od BTC transfer fee-a) za 2 godine, što izađe ispod 3 dolara mesečno.

Sto ne uzmeš sa nekim Surfshark 55 eura 28 mjeseci, neograničen broj konekcija

Hoću da probam ProtonVPN, pa rekoh da vidim ako je neko zainteresovan, ako ne, uzeću ga sam svakako.

Odličan je inače i na njemu sve glatko radi 😃

Koristio sam ga pre par godina i tada je super radilo, pa rekoh malo da se podsetim. :)

Hvataj ga dok je na Cyber monday deal-u 😃

Nazad
Vrh Dno