HvalaNe mora da radi, samo je dovoljno da uneseš u tv podešavanja
Zar C/d nije oko 40e godisnje?Control D je bolja opcija(za eon) od vpn i jeftinija a i radi na svim tv operativnim sistemima.
Hvala na odgovoru,radi se o alkatel 4g ruteru u koji je ubacena mtl kartica,tako da nisam siguran sto tice ip adrese,a posto bas nisam toliko u toj materiji,svako uputstvo bi mi znacilo...hvala puno!Zavisi
ControlD prepoznaje tvoj nalog i uredjaj na osnovu tvoje IP adrese.
Ako gasenje i ponovno paljenje modema promeni tvoju IP adresu, onda Control D ne zna ko si ti.
Da li si na javnoj IP adresi ili iza CG-NAT-a?
Ako si na javnoj adresi, onda je resenje da u ControlD umesto IP adrese upises neki Dinamicki DNS domen, a koji - to opet zavisi od modema ili rutera koji korstis.
Ako si iza CG-NAT-a onda nista nije u tvojim rukama, i nema jednostavnog resenja, jedino nemoj da gasis modem.
Naravno da je VPN laksa opcija,ali ako omas smart box,ali ja imam smart tv na kom ne mogu da instaliram ni jedan VPN....Iskren da budem godinama sam se mucio, zezao sto krekovane aplikacije, sto “budženje” svega i svacega da EON proradi, od kad sam kupio VPN preporodio se.
Pogotovu kada se podeli na 3-4 osobe to mu izadje ni po 2000din. za dve godine.
Ni jedno cimanje nije vredno tog truda koliko je sve prosto i kako lepo radi u par klika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari