Šta je novo?

EON sa VPN?

Pozdrav,imam samsung tv tizen os ,kako da instaliram bilo koji vpn na njega!?

Nikako. Koliko znam tizen os nema vpn aplikacije. Opcije su ti vpn na ruteru ili SmartDNS.

Na LG tv ima hola i jos jedan ali su svi samo SmatDNS iako su kao VPN ali to ne radi za EON

SmartDNS je DNS server koji šalje određene destinacije kroz VPN tunel ;) umesto direktno ka originalnoj destinaciji koja se nalazi na tom domenu koji DNS server resolve-uje u IP adresu.

Control D. Uradi search na forumu a i na ovoj temi.

Dobra noc.I konacan odgovor za Samsung tv tizen je najbolje sta contol d ili vpn na ruter ili smart dna neki drugi?

Za EON Control D

Ja plaćam mesečno 400 dinara

Control D na lg nisam nikad uspio da podesim...mislim da nemaju podrsku za lg

I ja planiram da uzmem Control D za lg. Jel može neko ko je uspeo da namesti da napise neko kratko uputstvo.

GhostVPN (~50e za 39 meseci sam platio), radi super, bira se zemlja. Takodje ga koristim i za netflix za naslove koji nisu dostpuni kod nas.

Malo su zakomplikovali web interface kod control D pa se ljudi tesko snalaze za podesavanje profila za geo unblocking, dok je podesavanje na samom tv lako kao sto je renne napisao i svodi se da se u podesavanju mreze samo upise dns koji se dobije od control D... i radi na LG naravno, doduse ne vise besplatno...

Ono sto treba da se uradi je da se u web interface control D napravi profil koji ce da preusmeri eon saobracaj... Ide se na services, pa video, pa eon i ukljuci se...

Za EON Control D

TV mi izbaci poruku: Smart DNS can not be activated because IPv6 was detected.

Juce kontaktirao Virgin i odmah su prebacili na IPv4, reset routera odradio posao.

Probacu Control D.

SUrfshark korisnici kako ste zadovoljni sa SBB-om, da li sve radi kako treba na EON-u?

Dobro radi Surfshark serveri Sebija, BiH, Hrvatska. Nema limit uređaja.

Nazad
Vrh Dno