Ради ли ти на андроид ТВ овај впн? Никако не могу да покренем оно зелено дугме, као да није кликабилно иако користим миша.Probaj Vpn.lat, na telefonu radi bez problema.
Probao jednom u nisam uspeo, vise nisam ni pokusavao.Ради ли ти на андроид ТВ овај впн? Никако не могу да покренем оно зелено дугме, као да није кликабилно иако користим миша.
Dobar VPN, radi dobro na telefonu. Hvala na preporuci! Da li znas mozda ukoliko se se sa telefona slika castuje na TV (Samsung Galaxy S7 na Samsung Smart TV), zasto se Smart View automatski gasi kada se ukljuci VPN (ili kada je VPN ukljucen Smart View ne moze da poveze telefon sa TV-om)? I da li ima neko resenje da se taj problem zaobidje?Probaj Vpn.lat, na telefonu radi bez problema.
Stavis VPN na ruter, pa svi sto se kace na ruter idu preko istog tunela....Dobar VPN, radi dobro na telefonu. Hvala na preporuci! Da li znas mozda ukoliko se se sa telefona slika castuje na TV (Samsung Galaxy S7 na Samsung Smart TV), zasto se Smart View automatski gasi kada se ukljuci VPN (ili kada je VPN ukljucen Smart View ne moze da poveze telefon sa TV-om)? I da li ima neko resenje da se taj problem zaobidje?
Vpnify nije skup a radi provereno.Pozdrav svima
Jedno pitanje . Instalirao sam EON aplikaciju na yettel box. Express VPN stavio na Hrvatsku i sve je radilo bez problema . E sad Express VPN je dosta skup, Nord, Privado takođe . Znate li za neko jeftinije rešenje? Hvala
Ne bih da komplikujem, to treba ćalu, on je na supernovi. Hoće da prati SK kanale (tenis) preko računara. Nasao sam slobodan Nord nalog preko šuraka, rade svi kanali na Makedonskom serveru. On nije znao, koristio je srpski server iz Nemacke, nije sve radilo. Zahvaljujuci vama ovde, rekoh mu da proba Makedonske servere, sve radi i kod njega. Hvala svima na odgovorima i postovima ovde.Stavis VPN na ruter, pa svi sto se kace na ruter idu preko istog tunela....
To i mene interesujeProsledite neke povoljnije deal-ove ako imate osim zvanicnih sajtova…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari