Kod mene izgleda ista situacija, totalno nelogicno, ali ok.Probaj na neku drugu zemlju. Ne znam koja ti je sada ali promeni Cro, BiH, Ser... Možda je nešto do tog servera. Meni na mobilnom, ne znam, ne bi da kršim zakone fizike, ali mi nije neki put jasno šta se dešava 🙂
Edit. Slučajno pošaljem.
Na mobilnom sve ok na android TV moram na Cro da prebacim. Nije Nord kod mene ali probaj.
Nešto za nas sa šljamsung TV-om?Pozdrav Svima,
samo da podelim svoje iskustvo. Podignut WireGuard server na MikroTik-u na sbb lokaciji, i za Andorit tv postoji WireGuard app. Pokrene se EON app i potom startuje VPN potom se vratite u EON i svi kanali rade bez problema na bilo kojoj mrezi...
super fora , razmisljao sam o necemu slicnom - jedini problem je - upload brzina koju ljudi imajuPozdrav Svima,
samo da podelim svoje iskustvo. Podignut WireGuard server na MikroTik-u na sbb lokaciji, i za Andorit tv postoji WireGuard app. Pokrene se EON app i potom startuje VPN potom se vratite u EON i svi kanali rade bez problema na bilo kojoj mrezi...
Pozdrav, Eon Full ima 30mbs upload, sto je i više nego dovoljno za sve kanale (osim 4k) za gledanje na max kvalitetu, jer su promenili kodek pa sada treba samo 4mbs a ranije je trebalo 7mbs...super fora , razmisljao sam o necemu slicnom - jedini problem je - upload brzina koju ljudi imaju
Šta si stavljao u dns servera? DNS server od sbb ili... Posto na android apk treba uneti DNS server. Sa DNS server od ControlD radi ali... Po tome je onda bolja apk od wireguard aplikacija dns66.Pozdrav Svima,
Pozdrav,Šta si stavljao u dns servera? DNS server od sbb ili... Posto na android apk treba uneti DNS server. Sa DNS server od ControlD radi ali... Po tome je onda bolja apk od wireguard aplikacija dns66.
Хвала на одговору, снашао сам се, нашао сам начин, требало ми је времена али сам успео, да решим!!!To je stara verzija nord. Drugo ako nema konekcije proveri konekciju.
https://apksos.com/app/de.blinkt.openvpn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari