Doctor House
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2019
- Poena
- 70
Jesam ja koristio eon u Grčkoj sa VPN-om. Ja imam openvpn server i na njega sam se kačio i sve je normalno radilo, kao da sam u SrbijiDa li je neko van Srbije koristio neki VPN u kombinaciji sa EON aplikacijom na Android telefonu?
Možda za vikend budem u Mađarskoj, pa da probam da koristim SIM karticu nekog od mađarskih operatera sa Data planom, konkretno mi treba da ispratim neki od SK kanala.
Koristi se godinama kako na telefonima/računarima tako i na androidTV-uDa li je neko van Srbije koristio neki VPN u kombinaciji sa EON aplikacijom na Android telefonu?
Možda za vikend budem u Mađarskoj, pa da probam da koristim SIM karticu nekog od mađarskih operatera sa Data planom, konkretno mi treba da ispratim neki od SK kanala.
Ja imam podešen SR server za EON na glavnom TV i radi savršeno od nove godine. MTS net.pa ionako nikakve koristi od njih..ja sam platio 1 mjesec i lose radi..hbo uopste ne radi na srbija a na cro svaki 10. put se konektuje..rts planeta isto izbacuje cesto..o eonu da i ne govorim...
za druge zemlje mozda i imaju svrhe i sve je bas dobro zamisljeno ali srpski i hrvatski serveri, jedini koje imaju za nase usluge rade bas lose..ne vidim ni opciju da im se pise..ako neko zna kako ih kontaktirati da se zalim, nek mi posalje link..ovo sada je bacanje para
Nisi ti to podesio kako treba. Eon je radio perfektno 4 meseca na free sam obnavljao. Uz to ovaj servis radi i za klasičan Smart TV u vezi eona na MTS i nikad problem nije bio sa njim. Za HBO max nije ni potrebno uključivati VPN na Srbija ako imaš acc.pa ionako nikakve koristi od njih..ja sam platio 1 mjesec i lose radi..hbo uopste ne radi na srbija a na cro svaki 10. put se konektuje..rts planeta isto izbacuje cesto..o eonu da i ne govorim...
za druge zemlje mozda i imaju svrhe i sve je bas dobro zamisljeno ali srpski i hrvatski serveri, jedini koje imaju za nase usluge rade bas lose..ne vidim ni opciju da im se pise..ako neko zna kako ih kontaktirati da se zalim, nek mi posalje link..ovo sada je bacanje para
Radi i kada se izabere Makedonija, tada rade i sportski sadržaji na HRTNord radi kada se stavi BiH = ne radi par kanala, ali rade SK.
Rade i mullvad i ipvanih provereno na transpeed x4 na starijim x3 takođe rade samo na njima mora se prvo pokrenuti eon pa onda VPN da bi radio. Sve navedeno sa ova dva što kažeš da ne rade rade na VPN Srbija bez problema svi kanali, na x4 android box i na tablet, fon itd. Za IP vanish imaju 2 apk za mobilne i android TV. Tako da treba instalirati onu koja je tvoj tip.Mullvad, IPVanish ne rade na EON-u!
Nord radi kada se stavi BiH = ne radi par kanala, ali rade SK.
Windscribe i Express nisam probao, ali napisali ljudi da radi.
Ja jedino video da pravim radi na x4 android 11 slimbox ATV oduvek kod mene mtsPisano je ovde, a i u drugim temama , nije samo kod mene da nije radilo...
Možda su u međuvremenu nešto sredili, ali ne verujem.
Ovo gore važi za androidTV VPN aplikacije, druga "rešenja" me ne zanimaju![]()
po - pp ( privatnu poruku)Hvala za odgovor u po.Samo jos nesto.Koji paket kupiti za controld od 2$ ili od 4$ ako neko vec koristi.Drugo pitanje za Samunsung smart tv da li je lakse podestiti controld ili tunelbear placen naravno?
Da li podesavanje za Smart tv komplikovano ili je ok?Pure vpn je top,2 dolara mesecno na 3 godine pretplata i moze 10 uredjaja da nose jedan nalog,radi sve ok i za smart tv i za pc i za telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari