+1Ma[emoji768 je napisao(la):e;5562510]To napišeš ovako:
Pozdrav, da li neko ima Eon za Smart tv a da mu ne treba, platio bih 700 din mesečno
Ima da se jave ljudi.
Više sam za podelu troškova. Uzme se EON za 1400 dinara i podeli.
1 smart tv i 1 eon za mobilni istovremeno mogu da se koriste i sta bi tu bila ravnopravna podela.
Realno ti daljincem slabo sta možeš kršteno da koristiš na boxu i treba ti airmpuse ili tastatura. Definitvno, tv eon je jednostavniji za upotrebu, ali ti treba trio gold extra ili jaci paket da bi mogao da aktiviras.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
@danijel00: Komentar iznad tvog se odnosio na verziju EON aplikacije za telefone i tablete kod koje nije moguće menjanje kanala na ta 2 načina koja si naveo.
Za običnu / smartphone aplikaciju mogu da se menjaju kanali skrolovanjem sa mišem, a direktno kucanje broja kanala ne može.
Svaki put kada reinstaliram win ili obrišem keš moram izvršiti novo logovanje na Eon i zauzimanje novog uređaja dok se prethodno korišćeni mogu obrisati samo 2 mesečno. Moje pitanje je sledeće, da li neko zna kako da sačuvam keš ili istoriju na mozili a kasnije je vratim po potrebi i izbegnem zauzimanje novog uređaja?
Probao, odlicno radi ova verzija na tanix tx3 max sa original daljincem. [emoji106]
Kada gledam eon na jednom računaru, kursor miša na ekranu nestane posle nekih par sekundi i nevidljiv je do ponovnog pomeranja miša, na drugom računaru koji ima isti operativni sistem i browser kursor ne nestaje dok ga sam ne sklonim sa ekrana da ne smetada li neko zna od čega to zavisi i gde se to podešava?
E probao sam ali opet isto, čim ubacim barem jedan risiver, a imam ih 3( miš, tastatura, airmouse) , kursor neće da nestane dok gledam eon. Na youtube normalno nestaje posle par sekundi, ne znam u čemu je kvaka.Stavi misa od ok kompa na taj drugi, a i podlogu, pa probaj. Ume mis da zeza.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari