Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Ja sam trenutno u Grckoj na odmoru i EON nepusta vise od polovine kanala,pise da nije podrzana mreza koju koristim.Cemu onda sluzi taj eon da ga koristim kuci na sbb mrezi. Kakva glupost od aplikacije????

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Ja ne mogu da verujem da se posle godinu dana od početka rada eona ljudi iščuđavaju gde i kako eon radi.
Pa ni d3go nije radio van sbb mreže legalno.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

To je posledica načina na koji ga reklamiraju. Pogledaj banere za Eon.

za Cg znam da u Telemach mrezi ne radi Rts..skremblovan valjda od strane Cg Ratela.
ali sam uspeo preko globaltel aplikacije da gledam.

Svašta se danas reklamira, a ko je naivan veruje u reklamu.
Preparati za mršavljenje, za rast kose nama ćelavima, za rast vršnjaka 2 cm za 15 dana...

Svašta se danas reklamira, a ko je naivan veruje u reklamu.
Preparati za mršavljenje, za rast kose nama ćelavima, za rast vršnjaka 2 cm za 15 dana...

hahahahhaha potpuno si u pravu… i na tarabi pise… pa nije :D

Pozdrav narode, evo ja se registrovao ali eto do sada nisam ništa pisao, vidim neki update izbaciše za EON sa obaveštenjem "hotfix za pogresan izbor PP-a" pa ako može neko da objasni šta je to, ili oni od toliko grešaka popravljaju neke sitne čisto da se kaže da su uradili apdejt aplikacije?Nekako mi se čini da je D3GO bio duplo bolji.Ili imamo smotane programere ili je ovo kao i ostale stvari kod nas "marisanje novca".Pozdrav i svako dobro. :wave:

Ali je recimo čudno da na BiH sbb nalogu preko M:tel mreže radi RTS i slični kanali, a preko Sr naloga na istoj mreži ne rade

Ja sam trenutno u Grckoj na odmoru i EON nepusta vise od polovine kanala,pise da nije podrzana mreza koju koristim.Cemu onda sluzi taj eon da ga koristim kuci na sbb mrezi. Kakva glupost od aplikacije????

Ulozis godisnje jos 30 dolara za dobar VPN I EON postaje odlican prijatelj na svim putovanjima

Sent from my STV100-3 using Tapatalk

Šta je ovo, neki stručnjak bocnuo pogrešno dugme. Slovenacki titlovi, uzas.
Edit: mora update.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vidim update android EON aplikacije donosi cast funkciju, samo ne znam sa cim saradjuje.

Izgleda da ti ne razumes reklamu prijatelju. Reklamira se EON koji se placa i sa tim EON mozes da gledas bilo gde u srbiji na bilo kojoj mrez. SBB ima sevice za gledanje nasih kanala u inostranstvo (Net TV plus) tako da me cudi sto mozes bilo koji kanal da gledas van nase mreze tj van exYU. Ti imas EON koji si dobio uz neki SBB paket, dobio si ga za 0din tako da prestani da se bunis mnogo. U nemackoj imas 3-4 aplikacije preko kojih mozes da gledas tv na mob, tablet itd i oni isto ne rade van nemacke.

Izgleda da ti ne razumes reklamu prijatelju. Reklamira se EON koji se placa i sa tim EON mozes da gledas bilo gde u srbiji na bilo kojoj mrez. SBB ima sevice za gledanje nasih kanala u inostranstvo (Net TV plus) tako da me cudi sto mozes bilo koji kanal da gledas van nase mreze tj van exYU. Ti imas EON koji si dobio uz neki SBB paket, dobio si ga za 0din tako da prestani da se bunis mnogo. U nemackoj imas 3-4 aplikacije preko kojih mozes da gledas tv na mob, tablet itd i oni isto ne rade van nemacke.
Već sam pisao pa neću sve da ponavljam, samo ću da ponovim da različite stvari zovu istim imenom, da li namerno ili zato što su nesposobni nije ni bitno. Posledica je da korisnici očekuju nešto što ne dobiju.
Broj korisnika koji se žale nije mali, tako da im je lažno reklamiranje uspešno. Eon nije besplatan u jačim paketima, on učestvuje u ceni paketa.

Kako da namestim eon na android boxu, na njemu je android 7 , skinem aplikaciju eon i izadje mi kod a taj kod nemam gde da kucam na moj sbb sajtu, u pitanju je total tv i eon na tri uredjaj
molim vas za odgovor, hvala

Po milioniti put odgovor na isto pitanje: Za Android postoje 2 verzije apikacije :

1) Eon TV = za Smart TV = za AndroidTV operativni sistem
2) Eon = verzija za telefone i tablete = verzija za regularan Android OS

"Eon TV" Android aplikaciju mogu da koriste samo korisnici "Gold Extra", "Gold Premium", D3i korisnici i korisnici usluge "samalostalni EON"... ta verzija aplikacije zahteva tu vrstu aktivacije preko OTP koda.
Svi ostali su prinuđeni da korište običnu "EON" Android aplikaciju koja nije "optimizovana" za upravljanje pomoću daljinca... ta "za telefone" verzija ne zahteva nikakav kod i specijalnu aktivaciju već samo validne MojSBB login podatke.

Da li neko zna zasto mi ne rade SK kanali i neki HD kanali a sve ostalo radi na Eonu? Nemam sbb net, kod drugog provajdera sam. Prosto mi je neverovatno da su selektivno zabranili odredjenim provajderima specificne kanale.

Pa baš zato ti i ne rade

Bezveze, jer eon prilicno gubi svoj smisao ako ne mozes na bilo kom wirelessu da gledas ponudjene kanale

Po milioniti put odgovor na isto pitanje: Za Android postoje 2 verzije apikacije :

1) Eon TV = za Smart TV = za AndroidTV operativni sistem
2) Eon = verzija za telefone i tablete = verzija za regularan Android OS

"Eon TV" Android aplikaciju mogu da koriste samo korisnici "Gold Extra", "Gold Premium", D3i korisnici i korisnici usluge "samalostalni EON"... ta verzija aplikacije zahteva tu vrstu aktivacije preko OTP koda.
Svi ostali su prinuđeni da korište običnu "EON" Android aplikaciju koja nije "optimizovana" za upravljanje pomoću daljinca... ta "za telefone" verzija ne zahteva nikakav kod i specijalnu aktivaciju već samo validne MojSBB login podatke.

Pitao sam sbb podrsku da li mogu uz total ili d3i doplatiti da imam i eon tv za smart, kazu ne moze. Eon za tv mogu dobiti samo vlasnici klasicnih sbb kablovskih paketa.

Poslednja izmena:
@marre: Za Total već ne znam kakva je situacija (Total beše i ima manji broj max uređaja za EON servis?), ali za D3i te malo pogrešno informišu ti iz SBB podrške. Ja sam D3i korisnik i pre nekoliko meseci sam aktivirao SmartTV verziju aplikacije.

Evo vidiš na samom kraju ovog PDF-a piše :

D3i akcijski cenovnik 01.08.2018. je napisao(la):
EON SMART TV
Svi novi i postojeći korisnici D3i usluge imaju mogućnost korišćenja EON SMART TV aplikacije na jednom
uređaju promotivno do kraja važenja ovog akcijskog cenovnika.

Pitao sam sbb podrsku da li mogu uz total ili d3i doplatiti da imam i eon tv za smart, kazu ne moze. Eon za tv mogu dobiti samo vlasnici klasicnih sbb kablovskih paketa.

Možeš uzeti za 1400 dinara samostalni eon. I dobiješ smart tv i eon za telefon,tablet. Provereno radi sve super.

@shamanNS Zvao sam ponovo, procitali su ugovor i potvrdili da ipak ima ali zackoljica je sto se eon smart tv moze koristiti samo do kraja ovog meseca
tj promocija traje do isteka akcijskog cenovnika a ne tokom cele ugovrne obaveze.

Pokusao sam da pronadjem sbb paket sa doplatom za jos jedan tv kako bih pokrio i kucu na selu, jedan tv je smrat drugi obican tesla.
za stan cu uzeti iskljucivo aplikaciju ili karticu, smaraju dva daljinska. Izgleda da sa jednom pretplatom plus doplata ne mogu pokriti obe lokacije

@ Ma®e Svakako cu uzeti samostalni eon ako ne pronadjem kombinaciju da uz doplatu pokrijem i drugu lokaciju

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno