+ istoimena android aplikacijamojsbb.rs
Svašta se danas reklamira, a ko je naivan veruje u reklamu.To je posledica načina na koji ga reklamiraju. Pogledaj banere za Eon.
hahahahhaha potpuno si u pravu… i na tarabi pise… pa nijeSvašta se danas reklamira, a ko je naivan veruje u reklamu.
Preparati za mršavljenje, za rast kose nama ćelavima, za rast vršnjaka 2 cm za 15 dana...
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Cemu onda sluzi taj eon da ga koristim kuci na sbb mrezi. Kakva glupost od aplikacije????
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Ulozis godisnje jos 30 dolara za dobar VPN I EON postaje odlican prijatelj na svim putovanjimaJa sam trenutno u Grckoj na odmoru i EON nepusta vise od polovine kanala,pise da nije podrzana mreza koju koristim.Cemu onda sluzi taj eon da ga koristim kuci na sbb mrezi. Kakva glupost od aplikacije????
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
To je posledica načina na koji ga reklamiraju. Pogledaj banere za Eon.
Vidim update android EON aplikacije donosi cast funkciju, samo ne znam sa cim saradjuje.
Već sam pisao pa neću sve da ponavljam, samo ću da ponovim da različite stvari zovu istim imenom, da li namerno ili zato što su nesposobni nije ni bitno. Posledica je da korisnici očekuju nešto što ne dobiju.Izgleda da ti ne razumes reklamu prijatelju. Reklamira se EON koji se placa i sa tim EON mozes da gledas bilo gde u srbiji na bilo kojoj mrez. SBB ima sevice za gledanje nasih kanala u inostranstvo (Net TV plus) tako da me cudi sto mozes bilo koji kanal da gledas van nase mreze tj van exYU. Ti imas EON koji si dobio uz neki SBB paket, dobio si ga za 0din tako da prestani da se bunis mnogo. U nemackoj imas 3-4 aplikacije preko kojih mozes da gledas tv na mob, tablet itd i oni isto ne rade van nemacke.
Po milioniti put odgovor na isto pitanje: Za Android postoje 2 verzije apikacije :
1) Eon TV = za Smart TV = za AndroidTV operativni sistem
2) Eon = verzija za telefone i tablete = verzija za regularan Android OS
"Eon TV" Android aplikaciju mogu da koriste samo korisnici "Gold Extra", "Gold Premium", D3i korisnici i korisnici usluge "samalostalni EON"... ta verzija aplikacije zahteva tu vrstu aktivacije preko OTP koda.
Svi ostali su prinuđeni da korište običnu "EON" Android aplikaciju koja nije "optimizovana" za upravljanje pomoću daljinca... ta "za telefone" verzija ne zahteva nikakav kod i specijalnu aktivaciju već samo validne MojSBB login podatke.
D3i akcijski cenovnik 01.08.2018. je napisao(la):EON SMART TV
Svi novi i postojeći korisnici D3i usluge imaju mogućnost korišćenja EON SMART TV aplikacije na jednom
uređaju promotivno do kraja važenja ovog akcijskog cenovnika.
Pitao sam sbb podrsku da li mogu uz total ili d3i doplatiti da imam i eon tv za smart, kazu ne moze. Eon za tv mogu dobiti samo vlasnici klasicnih sbb kablovskih paketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari