samo da dodam, posle dosta igranja moram da kazem da je komunikacija putem voice menija uzasna, quick voice menu je uzasan. Lakse ga je ne koristiti nego se truditi. Pamititi sve ono zarad brze komunikacije je u najmanju ruku smesno. U BF-u je to milion puta bolje uradjeno. nanisanis na nesto, udaris "spotted" i on sam prepozna sta je i to vikne i obelezi na mapi. U ETQW je jednostavno suvise veliko cimanje prijaviti sta si video. Neki sistem smart quick comm-a moraju da naprave u suprotnom ce ovo biti jako jako tesko za igranje (bespotrebno).Takodje, u BF-u kad sednes u vozilo imas drugacije stavke u quick meniju, recimo "i need repairs", igracima se ispisuje reci "Ludak (tank) : I need repairs !!!" i blinkam na mapi gde sam, u ETQW nisam 3 puta pogledao u mapu/radar je je jako saren i nepregledan, nit se vidi ko je ko, gde je ko itd, jako mi to smeta, ne volim da igram tako neorganizovano. Takodje mislim da je kruzni radar velika greska, treba je ostati kockast, pozadina jednobojna u nijansama i sve bi bilo ok. TExt na ekranu je takodje prevelik, mozda ne 1920x1200 nije, ali meni jeste. Iskljucio sam skoro sve informacije da bi video sta se desava ispred mene posto je stalno frka i text non stop leti i onako saren i ogroman odvlaci paznju. Imaju oni jos mnogo posla. Pricali su da su testirali igru godinu dana dok su je razvijali, pa ne znam sta su oni testirali, ali nemoguce je da im ovo nije smetalo. Bolje da su ostavili klasican Q3 fazon, gore chat, desno gde je ko i to je to. Dalje, previse su zakomplikovali sa fire squad, ovoono...previse menija, dugmadi itd. Ko da vozim helikopter, a ne da setam covu po mapi...Fali spontanost igranja u celoj ovoj igri, a u BF-u ne fali. Sve nakako ide prirodno i lako je komunicirati, makar ono najosnovnije. Ono maskiranje spec-opsa i infiltratora definitivno treba izbaciti, smara jako.