Šta je novo?

Enemy Territory: Quake Wars - oficijelni thread

Mislim da nije to u pitanju i da nije vezano za godine igrača. Onaj ko je kupio QW to nije uradio da bi se patio u organizovanju teamplaya (sem toga i nema šta da se organizuje, al da ne pričam ponovo o tome), već da bi uživao u tome ;) QW jeste komplikovana igra, a mene posle tone posla uopšte ne zamara da je igram, čak naprotiv - opusti me ;)

Htedoh reći u ranijim porukama da je upravo ta nepopularnost QW-a stvorila neku vrstu zajednice igrača gde su prevaziđene flejmerske gluposti od kojih pate mnogo popularnije i igranije igre. Upravo zbog toga je opuštencija igrati ovu igru. FH2 je sa druge strane recimo odličan mod za BF2 i jeste ga zadovoljstvo igrati do onog trenutka kad ne počne klinačko prozivanje i iživljavanje. Kupio sam i megapopularni Crysis i realno... meni je to očaj za igranje, razmišljam se dal' da ga prodam ili da sačekam onaj Mechwarrior mod.

QW radi na linuxu i mac-u te su 50% igrača gikovi ;) .... evo odakle ozbiljnija atmosfera nego na windows mainstream igrama

Evo posle skoro 10h igranja 1.4 verzije moj konačni zaključak je da su upropastili igru. Drastično su je izmenili u odnosu na starije verzije i više uopšte nema dobre atmosfere kao što je bila ranije. Uopšte nisu u pitanju minorni tweakovi igre kakvi se obično nalaze u patchevima, već je situacija kao da su iz početka napravili igru. Obe armije su drastično oslabljene i sada je napucavanje iz određenih oružja nalik na Crysis - pola sata pucanja dok neprijatelj ne padne. Na zvaničnim forumima isto veliko negodovanje.

Taman kad sam pomislio da će ovo postati jedna od kultnih igara, biznismeni željni $$$ je upropastiše i napraviše od dobre PC igre lošu konzolašku igru :(

Prava šteta. Ja ću da vratim v1.2, pa ako bude servera - super. Ako ne bude, biće mi bolje i sa botovima da igram.

Poslednja izmena:
Da znas da mi je bas krivo sto su ti upropastili. Znam kolko si se lozio i eto, primi moje saucesce.
:(

Aj sad lepo na CoD4 S&D da se osvezis malo. Nadji dobar server de se koristi voice comm i prangijaj malo. Sad ce biti i modova tonu posle izbacivanja dev tools-a

Znam kolko si se lozio i eto, primi moje saucesce.

hahahaha :D

Ma dobro, i onako došlo vreme malo da menjam igru ;) Da se ne ubuđam.

Evo, od nedelje vraćam lepo COD4, pa opet na napucavanje ;)

Nisam se vratio na COD4, mnogo je glup, al sam zato našao ovaj extra sajt - www.stroyent.com :D

p.s. Posle dosta navikavanja, verzija 1.4 i nije tako loša, jedino što je smorilo je to što su se sve taktike na mapama iz korena promenile. Pojavile su se verzije za Mac i konzole PS3 i 360.

Poslednja izmena:
Vrh Dno