Pogledaj prve dve slike u atachmentu.Prvi post na ovoj strani.Ima li demo opciju za podesavanje rez.,i grafike? i kako?:type:
Pitanje za one koji su igrali betu: Da li se ikad desilo da je GDF pobedio ?![]()
Pa BF lone wolf akcije teško da će proći i u samom bf-uJeste :-devil-:
...ali je za o potreban teamplay od bar 3 čoveka i dešavalo se da GDF odere strogove za 5 minuta. Uopšte nije teško, ali BF lone wolf akcije ovde ne prolaze skoro nikada.
Mozete li mi reci koliko je tacno velik file, da ne skidam pogresan sa HUB-a za dzebe.
Poz.
Pa BF lone wolf akcije teško da će proći i u samom bf-u
Odigrao sam 15-tak partija na različitim serverima u oba tima i strogovi imaju 100% učinak,zato i pitam.
jesi siguran za to "ako te drugi protivnik ne vidi dok to radis" ??? Ja sam klao strogove samo tako.
Inace, sa gdf-om u valley mapi, uzmes tenk, proteras ga ispod mosta i popnes gore u tunel, okrenes se desno prema prvim vratima u tunelu i ...Jos ako si dobro koordinisan sa jednim snjaperom iz tima koji ce da skida ostatak na drugim vratima...
@dule13:
forsiraj u drajverima v-Sync na always off, neke igre ne prihvataju v-sync off iz menija ako je u drajveru na "default on" ili "auto select" ili sta vec. Recimo test drive unlimited ga ne hebe 5% dok ne forsiras off u drajverima.
a ima i onaj hotfix za ati karte i ETQW koji popravlja performanse, izasao je prekljuce:
http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894
nisam jos probao demo, ali beta mi je radila u ~45-60fps sa svime na medium, 12x10 rezolucija, 2xAA, ali je to izgledalo, tj imao sam osecaj kao da radi u 28fps...nekako reckavo :S:
Igra je glupa do bola....
...i uspeo sam sa technicanom sa laceratorom 48killova da napravim i naravno highest fragger, dakle ima sanse za smg ownage u igriDoduse, protiv teskih njubara :d
Steta je sto je samo ova mapa u demo-u. Mapa je, aj da kazem ok, ali je u sustini ala fueldump za wolf-et (isto bila prva cini mi se i jedna od najsmornijih ubedljivo). U sustini na mapi ima previse vozila, a tek sto gdf ima mogucnost 2 tenka da uzme i doseta do spawna strogg-ovskog i spawncamp klisure su preterane isto. Nadam se da ce biti kompaktnijih infantry mapa.
kucaj u google "quake strafe jump guides" i "quake trick jumping"
ima i na youtube gomila linkova![]()
Znaci pravo razocarenje ... :lupko: na ovo potrosili toliko vremena ... cccccc igra je katastrofa ... komande prekomplikovane a neprijatelj zacas izleti i frag u momentu ... mislim neke igre se zavole na prvi utisak ...ovde treba prvo da procitas " rat i mir " da bi te neko ubedio da je ovo timska igra ... pa ko ce u onom metezu ispratiti sve zadatke ...
ne znam da li je 2 - 3 sata igranja dovoljno za ovakvu ocenu ... ali Bioshock mi se svideo posle 15 minuta a ovo ... katastrofa ..
p.s. od ovog je i BF2142 bolji ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari