Neće, jer takvih ličnih karti kod nas nikada neće ni biti.![]()
"'The first thing thieves do after a car theft is change the registration plates,' Road Transport Department Director-General Ahmad Mustapha was quoted as saying. The microchips, using radio frequency identification technology, will be fixed into the number plates and can transmit data at a range of up to 100 meters (yards), the report said. They will have a battery life of 10 years, it said. "
Jel ovde treba komentar ?![]()
Zapravo mene je strah od tvog misljenjaa ne da se ne slazem. "Generalno gledajuci i ne vidim zasto bi to bio napad na privatnost u slucaju da samo drzava ima pravo da iskoristi tu mogucnost u zakonske svrhe."
Pokusaj da pojmis jezivost te recnice![]()
Aman covece ko je rekao da gleda tu glupost lol Nego sebi prizeljkujes takav zivot, pod kamerama i chipovima pod kozom, samo izvlacim paralelu! Prso bi ti bajo za 10 dana takvog zivota, ali polako ima dana :-devil-:
:wave:
Ako probaš da zamisliš na šta bi kod nas izašao pokušaj sprovođenja slične stvari, videćeš da potencijal za zloupotrebu višestruko prevazilazi eventualnu korist (ako u izbegavanju nedeljne šetnje uopšte postoji neka korist :trust: ).Pre neki dan sam video na B92 da su veliki broj ljudi glasali u nekoj zemlji na izborima preko neta uz pomoc citaca kartice i lk sa cipom svako moze komotno da glasa iz svog doma. A nama ne treba taj cip jer nam ugrozava privatnost, i hackeri su pretnja...
Ni ne ocekujem jer znam gde zivim, recimo ja sam ostao nem kada sam cuo da jedino u srpskom parlamentu se vodila zestoka rasprava da se ne uvedu zelenicke pruge pravdajuci to slicnim argumentima kao i danas sto cujemo od raznih ljudi. Non-stop smo mi ugrozeni od nekog, zato smo stigli da mozemo da se poredimo sa Albanijom.Да не очекујеш да ће се и овде десити нешто слично?
posten sam i nemam sta da krijem, ali ne zelim da mi se narusava privatnost to nema niko pravo da radi, ako ima onda hocu i ja da narusavam njegovu privatnost. znaci isto za sve.Ako si posten nemas sta da krijes, ovakva vrsta narusavanja privatnosti smeta samo prevarantima i slicnim, pa ako treba oni da se stite sigurno da ce u srbiji to i da se ostvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari