Ashes of war napad koristiš pritiskom na L2(na soniju), s tim što moraš da držiš oružje sa obe ruke. Verujem da ima izuzetaka, najbolje da izguglaš za konkretno oružije i ash od War koji si stavio.Drugari, ako stavim na neko oruzije ashes of war, da li se ono aktivira nekako ili reaguje samo po sebi?
Znam da je noob pitanje ali tako to ide kod pocetnika 😁
246h sati mi je trebalo da pobijem sve bosove kad je igra izasla, tad nije bilo google-a30-40h sam u igri pobio desetine boss ova, a i dalje nemam pojma gde treba da idem, kad jurim na konju vidim tamo dvorac ali ne znaš kako doći do njega.
Znači bez Google Elden ring ovo ono ja nemam pojma kako ljudi skontaju gde treba da ideš čak i sa tim je jako jako konfuzno.
Volim da istražujem ali baš su ga preterali, ovo novi igrači batale posle 2h.
*** i dalje ima glupih ogromnih bosseva u nikad manjoj areni i aj ga ti ubi tek tako.
Svaki boss ima bukvalno neograničeno stamine...
Japanci jednostavno koriste druge droge od nas 😂
Sad sam pogledao bas u steamu. 3 meseca ravno sam je igrao 😂 Razumem te skroz.Jedino sto ja imam poremecaj da kad je open world moram da prevrnem svaki kamen.Mada licno misljenje je da je svaki deo mape mali univerzum za sebe sa neprijateljima atmosferom i okruzenjem i da vredi imati izlete u svakom delu mape.Ali sto bi se reklo "pijes sta ti prija" pa tako i sa igrom.U ostalom napucaces levele pa mozda promenis misljenje i upustis se u istrazivanje..👍Koju priču?
Nikad nisam blage veze sta se dešava u Soulsborne igrama, samo sam išao klao i grindao.
Nemam ja volje sa 40g da igram nešto 250h
Max 100-120h i tu je kraj krene da me smara
Više sam sad za igre koje imaju dobru priču, atmosferu traju 20-30h
Ja ne mogu da nadjem starog,pobio sve u i oko zamka,cura je u večnim lovištima,al kapetana nema nigdeOdredjeni site of grace ima plamen pored sebe koji je kao putokaz. I tako sam dosao do zamka Morne Lift.
Mislim da sam ocistio sve, predao pismo, resio Leonine bossa.
Zasto me putokaz navodi tamo?
Pogledajte prilog 410420
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari