Beogradske toplane i zaboravih ko još od tih JP, ne odustaju od slanja na demo.Glupo pitanje... Ako dobijem mail da imam fakturu, a tamo je nema, znači da je neko slao kao demo?
Konkretno sam dobio od Raiffeisena fakturu koju ne vidim na SEF, a obaveštenje je stiglo sa [email protected]
5 mil eura garancija?Im logike, da stigne a opet nema jer posrednici ne bi imali sta da rade. Da bi neko bio posrednik treba da da 5 miliona mislim eura garancije. Cuo sam a jednu firmu koja obecava da ce cak i zvati klijenta, posaljes mu fakturu a posrednik zove i kaze stigla vam je faktura od te i te firme
Označiš iznad praznu kockicu da označiš sve fakture i pored se pojavi dugme "Preuzmi".Da li postoji način da skinem sve prispele fakture odjednom? Ili moram peške.....![]()
Vidis 5 miliona necega je moguce i dinara, nisam siguran, izvor ne mogu da otkrijem, poslovna tajna(prisustvovao sastanku kada je pricano o tome)5 mil eura garancija?
Ajde da nam otkriješ izvor te informacije
Ja radim u firmi koja se između ostalog bavi razvojem ERP rešenja i mi smo odradili integraciju svog ERP-a sa SEF. I prvi put čujem za informacione posrednike.Informacioni posrednik je neko koga država ovlasti da klijentima čuva fakture kod sebe a ne na SEF-u i to je trenutno samo jedna firma u državi.
Tako da 99% firmi nemaju sad neke vajde od takve usluge. A što se tiče integracije nekog softvera sa SEF-om to može svako ko zna da programira i aktivira api ključ na sajtu.
Upravo sam proverio, sada su stigle Telekom e-fakture za usluge u februaru, ali za januar nisu, već klasično na mail.Pitanje, zar ne bi Telekom trebalo pravnim subjektima sada da šalje e-fakturu za usluge interneta i telefona? Mi smo nastavili da dobijamo papirne račune u sanduče, u SEF-u ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari