Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Ali ovaj barem mene nije prevario. Sve mi je uredno poslao.
U kojoj aluti drzite pare na vasim karticama ? Ja drzim u evrima i kupujem skoro sve sto je u funtama. I skontao sam da je kurs mnogo nepovoljan, 1f = 1.36 evra
A kad im gledas na sajtu razlika je drasticna 1f = 1.17 evra, tj kad gledas u dinraima.
Jel oni to nas pljackaju ili je stvarno taj kurs kad se prebacuje iz evra u funte ?
Paypal sve obracunava u US$, a banka u evrima, tako da imas dve konverzije. GBP -> US$ -> Euro
Kupovina u GBP je uvek bila vrlo nepovoljna zbog tog razloga.
Ko to kaze? Intesa? :eyebrows:Ono sto znam da cu uzeti Amex Blue karticu u Intesi jer jedina u zemlji za sad osigurana od online kradje novca.
Ko to kaze? Intesa? :eyebrows:
sigurna kupovina na internetu - sve internet stranice i sajtovi koji omogućavaju kupovinu American Express kreditnom karticom, garantuju sigurnu on-line kupovinu, a ukoliko dođe do zloupotrebe, troškove ne snosite Vi.
Pitanje jedno, otvorio sam paypal i ebay, platio cdkey koji nije radio, zalio sam se liku sto mi je poslao, uradio mi je refund, na paypalu pise refund ka mojoj visa kartici. Hoce li mi taj refund stici ili ... ?
Znam da je obostrana greska, kontam da on moze da povuce da ne moram da platim, uglavnom za sva 3 itema sam poslao message prodavcu i cekam neki odgovor.
Pa nece me valjda blokirati jer kupac ne moze da primi moju upaltu, a pisalo je da ima shiping za Srbiju za 1f.
Pa naravno da sam ljubazan, necu da se svadjam, treba mi ebay nalog.
Ako je pisalo da ima shipping za Srbiju, onda mora da ti salje. U slucaju da si ti licitirao kod prodavca sto salje samo u USA, a on naravno nece da salje (ako imas veci feedback onda mozda i hoce), moze da se desi da ti pokrene unpaid case, i ako ebay ubelezi jedno neplacanje to moze nekako da proguta. Ako vec 2,3 puta ne platis suspendovace ti nalog.
Hvala na odgovoru. Šteta za pantalone, koliko dugo bih onda čekao za neke manje stvari kao što su rukavice, naočare i kape, pretpostavljam da to može da se spakuje u neku manju kutiju? Ne bih da naručim nešto i da mi stigne krajem avgustaOcekuj carinu 1000% jer bi paket bio ogroman.
Pokušao sam da nađem preko pretrage ali nisam uspeo da nađem ništa. Hteo bih da kupim snowboard pantalone ali ne znam koliko dugo se čeka da isporuka stigne u Srbiju ako se šalje običnom poštom.(Mada i kada bi išao preko FedEx-a i dalje bi me izašlo manje nego da kupim taj isti par u Beogradu:smash. Je li koristio neko takvu vrstu isporuke? Neko mi reče da sportska oprema podleže posebnoj carinskoj kontroli, ne znam koliko je to tačno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari