Sta preporucujete das e radi u slucaju kad prodavac trazi 7,5f za shiping za item od 5,5f ?
Naravno slao sam mu poruku.
I sta radite kad prodavac nece da ispostavi total (cenu shipinga) ? Malo je glupavo jer ako ne znam cenu item+PTT kako da platim ?
^ Neces u posti saznati nishta, da je paket tamo stigao, postar bi ti doneo. Ako imas neki tracking, upishi ga na www.posta.rs i videcesh da li je paket uopshte u zemlji. Ako ti kinez nije dao, pitaj ga, svi paketi ga imaju..?
zna li neko koliki je rok isporuke iz Hong Konga za Srbiju??
ma nema tracking broj.. kontaktirao sam prodavca i kaze da nema tracking broj.. zamolio me je da mu ne dajem negativan feedback ni slucajno, da ce mi vratiti pare ako ne zelim da cekam posiljku... na sve pristaje samo da mu ne dam negativan feedback...ne znam sta da radim, da li da odkazem i da kupim drugi u nemackoj ili da cekam jos? aa vec je proslo 22 radna dana.. ne znam koliko to moze da potraje jos..
Kartica ce ti biti aktivna tek 24h nakon preuzimanja, a mozda prodje i par dana dok je aktiviraju. Ako imas intesin net banking mozes tako da proveris da li ti ej aktivna kartica... Ili da zoves operatera da proveris.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari