Hteo sam da porucim za pocetak neki flash drive koji kosta 70 eura pa da vidim sta ce biti
Ovo ti je kinez, koliko vidim po opisu ne šalju u Srbiju, samo u US, a prodavac je iz Kine. A kad piše da šalju, onda uglavnom stigne to nije problem.
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=no...housing&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Možeš li mi onda pomoći šta da uzmem, da je original (ako nema baš od Nokie, onda da je kvalitet na tom nivou), da ima sve dijelove (uključujući i staklo na ekranu i tipku za smanjivanje/pojačavanje zvuka) i da bez problema stigne u Srbiju.![]()
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=no...housing&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Možeš li mi onda pomoći šta da uzmem, da je original (ako nema baš od Nokie, onda da je kvalitet na tom nivou), da ima sve dijelove (uključujući i staklo na ekranu i tipku za smanjivanje/pojačavanje zvuka) i da bez problema stigne u Srbiju.![]()
Cena sve govori, a 99.99% svega na ebayu shto moze da bude "fush", jeste fush...
Ako hocesh originalnu masku, kucaj Original ili Genuine, i kada to pishe, ona mora da bude originalna inace imash pravo da je vratish i dobijesh sve pare nazad. Ako ne pishe nesto od ta dva, budi siguran da je kopija, a opet, sve se moze provaliti po ceni i ukljuchivanjem zdravog razuma. Nesto shto koshta 20 ili 30$, ne moze magichno na ebayu da koshta 1$.
Samo da se nadovežem...
I obavezno gledaj artikle sa većom cenom, a manjom poštarinom...jer u slučaju spora vraćaju ti samo novac koliko košta artikl, ali ne i poštarinu. (npr. Ja sam gledao neke slušalice koje koštaju sa poštarinom oko 20$, našao sam ih za 1$ + 19$ poštarina, a našao sam ih i po 20$ + free shipping)...Po meni je sigurnije da uzmem ove sa besplatnom isporukom![]()
Sad tek vidim tvoju poruku. I ja sam imao isti problem, ali sam platio prodavcu direktno sa PP.
Imam PP na Sloveniju (ona varijanta država Slovenija, republika Srbija), na koju li će sad adresu da mi pošalju?![]()
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari