Šta je novo?

ebay pomoc

Nisam kupovao neko vreme, ali sam cuo da se dosta ljudi zali da ne mogu da plate vise nikako i da ona poruka "transakcija trenutno nije moguce, pokusajte kasnije", koja se ranije resavala preko ebay.co.uk, sada vise ne moze da se izbegne. Jel' postoji taj problem i da li je moguca kupovina i dalje?

Takodje, da li je tacna informacija da vise ni jedna novoregistrovana kartica ne prolazi prilikom registracije na paypal? Cuo sam da je nemoguce vise registrovati paypal nalog iz Srbije sa bilo kojom karticom. Meni kartica istice krajem godine, pa gledam sta da radim.

Mene je pocelo da zeza to da ne moze da obavi transakciju pre mozda 10-ak dana. Preko ebay.co.uk prodje, mada ni tu ne mora iz prvog pokusaja. Verovatno bi pomoglo kada bi kontaktirao njihov support ali posto nismo "cisti" bolje ne izazivati srecu. Ovo drugo je najverovatnije tacno. Kupi sada sve sto mozes :S:, ko zna kad cemo opet na PayPal makar i preko trecih drzava.

pa ako nece ni preko UK onda se logujete na paypal i odande platite...to valjda pre nije moglo koliko sam cuo

Koju shipping adresu stavlja ako se placa direktno preko PayPala?

Ja sam poslednju kupovinu obavio 24.05 preko co.uk, sve proslo super (juce stigao paket). Nadam se da je ovo sa nemogucnoscu kupovine samo privremene prirode.

Da li je sada bolkiran svima i co.uk?
Ja hoce nesto da kupim ali se plasim da ne dobijem samo probleme.
Pre dve nedelje radilo mi je placanje samo na co.uk.

Meni ok radi co.uk

Mislim da ne radi co.uk.

Radi :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Meni malopre nije prosla kupovina... Doduse imam USA paypal...

Pokušano plaćanje preko eBay.com - prc, error.
Kad sam se ulogovao na eBay.co.uk sve prošlo bez problema.

Znace radi ti placanje, posto iz prehodne teme lici da imas nekih problema oko placanja ?

Pa imam, ali izgleda samo kada sam ulogovan preko eBay.com.
Kada se ulogujem na uBay.co.uk i odatle platim nešto što sam npr. kupio preko eBay.com prođe bez problema, ali sa američkog eBaya neće, stalno javlja grešku.

Ako se salje nesto iz nemacke (ne mora da bude sa ebay.de), da li moze da se izabere neka obicna posta ( i kako se zove), a ne DHL i Fedex zbog velikih troskova kod nas?

Moze, imas opcija koliko ti srce zeli.

Mislim da je najbolja avio opcija, tj stigne dosta brzo,obicna posta malo potraje.

Da li neko zna zbog čega mi iskače ovakvo obaveštenje na ebayu kada hoću nešto da platim?

Sorry, we aren't able to complete your request at this time.

Na racunu imam para, sve je redovno funkcionisalo do pre dva dana, paypal je ok mogu da platim kad mi neko posalje invoice direktno na paypal.

To je problem koji se javlja vec neko vreme unazad. Ranije se resavao tako sto si placao preko co.uk (umesto.com), medjutim koliko vidim sve je vise slucajeva kada ni ovo vise ne pomaze. Ja vec nekoliko kupovina nisam uspeo da obavim zbog tog problema, tako da sada cekam da vidim da li postoji neko resenje. Isto vazi i za jos neke ljude koji kupuju na ovaj nacin. Da li su nas stavili na neku cru listu ili sta, ne znam, ali ja vec par nedelja ne mogu nista da kupim - platim.

mozes jedino da platis ako i ship adress i onu registration adress stavis identicnu kao sa paypal

ovo nije pomoglo...kako bi bio siguran da ne pogresim, odabrao sam na ebayu kao primarnu shipping adresu onu sa paypala i opet dobijam istu grešku...

pa procito negde...ja probao i radi...onda prolazi i sa com kad placas

Evo, da potvrdim i demantujem neke stvari vezane za plaćanje.
Dakle, u pitanju je PayPal nalog star nešto preko 2 godine (u približno isto vreme otvoren i eBay nalog).
Od početka vezana AmEx kreditna kartica.
Juče obavljena kupovina, ali plaćeno sa ebay.co.uk, kada sam bio ulogovan preko ebay.com izbacio error. Izlogovao se, ulogovao na co.uk i prošlo bez problema.
Pošto sam kupovao za poznanika, stavio sam za shipping address komplet njegove podatke i nije bilo nikakvih problema, stićiće na njegovu adresu.
Dakle, meni jedino pravi problem ebay.com, preko ebay.co.uk radi kao i pre, ne vidim nikakve restrikcije.

Velikoj vecini je pukao i taj nacin preko co.uk, samo je pitanje vremena kad ce i ostalima.

Nadam se iskreno da nisi u pravu:)

Pukao je :) Tj bio je puknut par dana, sada opet normalno radi...pogledajte kada idete na checkout da li imate opciju Continue ili Continue with paypal...ako je ova prva onda i dalje imate grešku..ako je ova druga, možete nastaviti da pržite račun :)

^^^ Da li to samo treba da se prebaci na 'Continue with paypal'? Meni na co.uk pise Continue i ne radi. Na .com pise 'Contiue with paypal' ali to ne radi odavno.

Vrh Dno