Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Meni co.uk ne radi u poslednje vreme uopste.
Ne znam da li ima veze to "continue" ili "continue with paypal". Meni stoji "continue". Kako da prebacim na "continue with paypal"?
Upravo sam probao ponovo da platim kupljeni artikal i ne moze, kao ni proteklih bar mesec dana. Probao sam preko CO.UK i ne moze, a tu stoji dugme "CONTINUE". Sad sam se setio da probam preko .COM posto nisam dugo pokusavao. I tamo mi je stajalo "CONTINUE WITH PAYPAL", ali isto nisam mogao da platim, odnosno dobio sam samo isto poruku o gresci. Dakle kod mene ovo sa dugmetom nema veze.
Inace ja vec oko mesec dana nisam nista uspeo da kupim, a znam jos par ljudi iz mog okruzenja koji imaju isto iskustvo.
Zato mi je cudno kako to sada nekome prolazi, nekome ne, a koristimo iste kartice i sve ostalo. Ja koristim internet visa karticu banke intese. Paypal mi je registrovan na Madjarsku.
Ajde vi kojima ovo radi, napisite sto vise podataka sa cime kupujete, da pokusamo da izvucemo neki zakljucak. Preko cega vam je registrovan paypal? Koja kartica je u pitanju? Kada istice?
Nadam se iskreno da nisi u pravu![]()
Da se korigujem: moraju da shipping, resident i paypal adresa budu na istu drzavu. Onda radi. Mozda ima jos neka kombinacija koja radi ali izgleda da je bitno da nema nepodrzane zemlje (Srbija) nigde.^^^ Meni ni to ne pomaze :smash:
Evo i ja da se ispovedim. Paypal registrovan na Bugarsku, shipping adresa na Ebay-u je u Srbiji. Jedna uplata prošla 10.6. bez problema (preko co.uk) a za aukciju zavrsenu 30.6 nece nikako. Nije htelo ni preko co.uk niti preko .com. Ganjao sam se sa tehnickom podrskom i 3 puta mi je razlicita osoba rekla da je problem kod njih i da rade na resavanju. Jednom su mi rekli da je problem sto sam na invoice-u imao 2 predmeta za koje se nije nudio international shipping zajedno sa 2 predmeta gde je intl shipping bio ponudjen i da zbog toga sistem nije mogao da obradi zahtev. Na kraju sam odustao od pokusavanja i platio coveku direktno preko paypal-a jer je Ebay pokrenuo Unpaid item case...
Ne mozes odabrati pay for ebay items..tj moyes ali te onda uputi na ebay checkout tako da to ne funkcionishe.
prodavac ti preko paypala posalje invoice i ti na tvom nalogu samo klikneš na pay now![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari