Šta je novo?

ebay pomoc

Prenos pisama u međunarodnom saobraćaju
Cena po masi: 630 dinara
+ avonski: 210 dinara
+ prenos preporučene pošiljke: 131 dinara
Broj carinskih deklaracija koje treba popuniti za izabranu zemlju je: 2.
Engleski naziv za izabranu zemlju je: CANADA.
UKUPNO: 971 dinara

Nema sanse da kutija 25x25x15 prodje pod pismom...ili moze?

Duke? Kako si ti tacno slao pakete slicne velicine?

Veruj mi sve ispod 2kg je pismo. Moze da stane u onu veliku plastificiranu zastitnu kovertu...

Dobro vece.

Hteo bih da kupim neke stvari sa Ebay-a. Za pocetak sam se registrovao. Interesuje me sledece:

- Da li salju robu u Srbiju ?
- Da li mogu da platim robu drugacije nego paypal-om posto njega nema kod nas?

Za pocetak toliko.

Hvala.

Ne znam sta se desava sa paketom. Poslat je 26.septembra iz UK i jos ga nema. Nijedan paket mi nije tako dugo putovao. Sta moze da bude? nadam se da nije negde ukraden

pa imas li broj posiljke ? proveri preko toga, ako si plati paypalom otvori dispute

I pretpostavila sam da je to, samo sam odbijala da poverujem :D do sada su mi svi paketi uredno stizali, ali eto. Pare su mi vracene na racun. Bas steta. Kako moze tek tako da se krade?

Rekao mi je seller da ce kontaktirati i royal mail, ali ne nadam se previse. Stvarno smo banana zemlja

Pare su mi vracene na racun i to vidim na paypal accountu ali na racunu kartice ih nigde nema. Je l to ok?

Da. Ti moras rucno da ih vratis na svoju karticu sa Pejpala (ako moze uopste)...

Netacno , kad se dobije povracaj novca i ako je originalno mesto novca bila nasa kartica (tj nas racun devizni u banci ) . Novac se direktno vraca na njegovu originalnu destinaciju . Pojavice se na racunu 5 do 7 radnih dana .

Netacno , kad se dobije povracaj novca i ako je originalno mesto novca bila nasa kartica (tj nas racun devizni u banci ) . Novac se direktno vraca na njegovu originalnu destinaciju . Pojavice se na racunu 5 do 7 radnih dana .

Meni se uvek vracao na PayPal. E sad, potrosio bih ga vrlo brzo tako da ne znam da li bi se samo od sebe vratilo na karticu.

slazem se sa donmarkon-om vraca se na originalni nacin placanja bilo racun il kartica, i to u roku od par dana, zavisi dal zakachi vikend, uglavnom mozes kliknuti na taj refund gde ti je vraceno ako pise ono transfer to credit card znaci pojavice se za koji dan na kreditnoj

pre 10tak dana sam poslednji put imao refund i pojavilo se na kreditnoj

Hvala svima. Da li je nekome uspelo da naruci nesto iako pise ono da trenutno ne moze da se uradi transakcija?

Sad imam nov problem. Pare su mi vracene ali kad pokusam da platim novu kupljenu stvar, izbacuje mi gresku iako ima dovoljno para na racunu. Sta moze biti?

Nekada se i meni desavalo da vrate na paypal ballance iako si platio karticom.

Ne prihvata placanje, a na kartici jos nema para. Sad je zaglavljeno, ne mogu nista sa parama

Cekam :) vraceno je 27.septembra tako da cu cekati dok se ne pojavi na kraju. A valjda ce uspeti i neka kupovina, nije mi se do sada desavalo da izbacuje gresku prilikom placanja

Ne ne, mislim, cekam pare da sew pojave na kartici :D a od paketa nema nista

sa paypala na kartici ?

meni se desilo da cekam mesec dana ali to je bilo klasicnom kreditnom, sa paypala cekam par dana, mozda nedelju max

Kratko pitanje, posto sam ja slabo do sada porucivao iz amerike za Srbiju. Hteo bih da kupim dva noza, vrednosti 400 dolara na ebayu. Sta da ocekujem ovde od troskova ?

nisam siguran da uopste smes da uvozis noz, hladno oruzje, moguce da ce ti praviti problema, cak i da ga oduzmu mozda i naplate kaznu

Nazad
Vrh Dno