Meni je do sada sve stiglo. Evo bas danas mi je stigla tastatura i mis.
Paketi na italijanskoj carini često dobiju noge, zato ih izbegavaju. Kad vidim da neki tamo Kinez ne šalje u Italiju a šalje u Srbiju, odmah se osetim napredno :d.
Hocu da naruchim sa ebay-a (iz USA) jedan privezak koji je 2$ medjutim za world wide shipping se shalje USPS-om i shipping je 25$ shto mi se ne isplati. Shipping za USA zemlje je 7$, kontao sam prijatelja koji je u USA da kontaktiram i da ga on kupi, pa dalje on da mi ga poshalje najobichnijom poshtom za Srbiju, pa kad god da stigne dobro je (ako uopshte stigne lol). Zna li neko kada se shalje obichnom poshtom iz USA za nashu zemlju da li se ishta placa, ako da, koliko bi to josh dodatno koshtalo?(chisto da mogu da se prerachunam).....u pitanju je mali privezak za kljuch
Cisto ako se nekom slicno desi, paypal mi je blokirao akaunt tj limitirao ga, srecom samo privremeno dok im ne posaljem dokument s mojim imenom pored adrese stanovanja koju sam prijavio kad sam otvarao paypal nalog. Skeniram i posaljem im obicni racun za adsl, prihvate "vrate" mi nalog.Pomoc, posto Crna Gora nije podrzana za paypal napravio sam preko entropay-a virtualnu karticu koju paypal podrzava. Otvorio sam account, sve je fino proslo i reko da trgujem nesto na ebay.
Uzeo sam 3 artikla po 5 komada, 2 artikla sam uredno platio dok treci nece da prodje checkout. Izbaci mi gresku
Please enter the correct information for the following fields:
*
Sorry, this page is not available at this time.
Vidim na netu ima dosta ljudi ovaj problem al niko i resenje?
Hocu da naruchim sa ebay-a (iz USA) jedan privezak koji je 2$ medjutim za world wide shipping se shalje USPS-om i shipping je 25$ shto mi se ne isplati. Shipping za USA zemlje je 7$, kontao sam prijatelja koji je u USA da kontaktiram i da ga on kupi, pa dalje on da mi ga poshalje najobichnijom poshtom za Srbiju, pa kad god da stigne dobro je (ako uopshte stigne lol). Zna li neko kada se shalje obichnom poshtom iz USA za nashu zemlju da li se ishta placa, ako da, koliko bi to josh dodatno koshtalo?(chisto da mogu da se prerachunam).....u pitanju je mali privezak za kljuch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari