Jedino što ili ne šalju kod nas ili je skupa poštarina.
Znaci ne mogu da se nadju ipak

, tehnicki gledano jer se gleda na kraju koliko sve kosta.
Plus sto kutija dodaje nepotreban bulk i gramazu na carini, pa je sansa da otvore veca, a cim otvore, nema nazad, nego minimalno pdv 20%, jos ako misle da su original i pogledaju na amazonu cenu, kuku tebi.
Po meni je bolji kinez, znam dvojicu sto su se isprsili za po 10-11k bili da kupe slusalice po trznim centrima/game-s/computerland-u i evo sad ih menjaju za fazon daj sta das jer im ne koriste nesto posebno od kad su batalili igre, a za muziku i ne mogu da se nose kroz grad, mada svi kazu da za CS:GO tesko moze da se nadje bolje. Interesantna je provala jednog koji ih je jos pre 2 godine uzeo i cim krenuo da igra ligz kaze "lele cujem ih iz baze kako rade barona na ove sluske".
A jedan bolid sto ga znam ih je uzeo umesto MDR-V6 dok je bio u nemackoj, po istoj ceni su bile, i on lopina se tripuje satro gaming itd i uzeo njih, a sad kao i ovaj prvi menjao bi ih za sta god.
tl;dr
veci je hype za slusalice nego sto stvarno vrede, barem po ceni kod nas, ali za 30ak dolara od kineza bih uzeo slobodno, makar mozes da uporedis ako znas nekog ko ima original, jos ako nema carine/pdv-a, sasvim ok investicija, imas review/comparison kineskih vs originalnih i konsenzus je da se ne razlikuju puno, barem u domenu komfora.